Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malování obývacího pokoje

Od: ch* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chystám se vymalovat obývací pokoj. Mám středně tmavou podlahu a tmavší nabytek. Přítel by chtěl červeno šedou barvu ale ja si to pořád nedokážu představit, myslím si že zanikne tmavší nabytek. Můžete mi prosím poradit? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ann*
hodnocení

2x

Nemyslím, že zanikne! Jen bude potřeba zvolit správně poměr červené a šedé! červenou bych volila spíše do vínova a šedou takovou "teplejší" ať tam nemáte kancelářskou šedou!

ch*
hodnocení

Děkuji za radu.

des*
hodnocení

0x

Spíš by se hodila teplá-růžová.

hodnocení

0x

Pokud je nbábytek i podlaha tmavých barev,musíte volit stěny teplých odstínů,aby se pokoj rozzářil,nikoli ubyl*stop*Zkusila bych teplou žlutou,či okrovou,lila také není špatná,vypadá velmi pěkně v kontrastu s tmavou,a k tomu si pořiďte stejný odstín dekorací,tzn.,závěsy,keramické obaly na květiny,svícen,atpod.;)

ann*

To bych netvrdila jako zásadní! Je vždy spíše lépe, pokud je člověk nejistý ve výběru barev, oslovit "někoho" kdo se na dané místo podívá osobně a vhodnost DOPORUČÍ, ale opět jsme u toho, že záleží na vkusu majitele a taky na tom, čeho chce docíli, mě osobně se tlmené až tmavé barva v interiéru jeví jako velice vkusné, je je potřeba to umět zkombinovat, takto po netu se nedá odhadnou světelné podmínky místnosti, její záludnosti a potřeby na využití!

kolemjdouci*
hodnocení

0x

No jestli je pokoj malý tak použijte světlijší barvy, aby vypadal opticky větší. Nechteli byste do toho vytapetovat pár přírodních ornamentu než vymalovat?

ch*
hodnocení

Obývák je opravdu velký, proto jsme se rozhodly pro tmavé barvy, ale bála jsem se že nábytek zanikne.

ann*

Když se to dobře rozvrhne, může z toho vzniknout pěkné řešení vělkého prostoru a nebojte se barvy při troše zručnosti i na jedné zdi zkombinovat a nebo pužít tu tapetu v byrvách výmalba na "rozbytí" velkého prostoru zdi!

pt®
hodnocení

0x

Je pravdou, že každému se líbí něco jiného. Možná není na škodu něco malo si přečíst. V odkazu je i barevná fotogalerie. Možná Vám to trochu pomůže. - stařenka

4-construction.com/...

olaf71*
hodnocení

0x

to si necháte poradit, jakou barvou vymalovat? to si nenechávám poradit ani od přítelkyně.budete v tom bydlet vy a jestli se to potom někomu nebude líbit, tak nemá vkus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]