Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapravení vnitřních stěn

Od: lauraa* odpovědí: 1 změna:

Dobrý podvečer, v bytě mám vysekanou elektřinu do panelu, mnoho skobiček po obrázkách bývalého majitele a různé jiné nerovnosti. Jakým způsobem je možné takové zdi zapravit, aby byly v pořádku? Oškrábání, začištění důlků po skobách a vysekané elektřině sádrou a pak přetření je předpokládám málo. Myslela jsem tedy oškrábat, vyštukovat a vymalovat. Ale několik firem mi tvrdí, že jen štuk nestačí, že budou nerovnosti a čmouhy vidět. Navrhují tedy oškrábání, penetraci podkladu kotevním můstkem, rovnání podkladu cementovou stěrkou a perlinkou, štuk, bílení. Není to příliš mnoho na standardní zapravení stěn? Na byt 1+1 (36 m2) mi navrhují cenu cca 30.000 Kč, což mi přijde hodně. Děkuji a přeji pohodový večer!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud nejsou díry moc hluboké,stačí bohatě srovnání finální stěrkou. Nepoužívat ji příliš hustou.Hlubší díry a prohlubně zarovnat flexilepidlem na dlažby a obklady.Dokončit po zaschnutí a sbroužení opět finálkou.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]