Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v koupelně budu dávat dlažbu,ale předtím potřebuju podlahu zvednout asi o centimetr až dva a taky trochu srovnat. Můžu tam položit OSB? Nebude jim vadit vlhkost? Co treba tam položit OSB a na to hydroizolaci?
Stěrku nalívat nechci, nedokážu to udělat rovně a pak se to musí dohánět lepidlem a to už nechci absolvovat.
Dík za rady.
Proč zrovna OSB?Existuje řada lepších deskových materiálů.A o 1 cm bych řešil jen vrstvou lepidla a po zatvrdnutí bych rovnou lepil dlažbu.
Pokud chjceš podlahu zvednout o 5 mm,tak použij tyto desky:
JABRAKA
A je ten ceresit odolnejsi vuci vode? ptřebuju to zvednou aspon o centimetr, mozna centimetr a pul. Ta centimetrova vrstva lepidla bude aspon 8 pytlu, je to vetsi koupelna.
Myslel jsem 12mm OSB s perodrazkou a na to hydroziolaci a lepit dlazbu. Jenze nevim zda to nebude nejak bobtnat...
rew
vyprdnul bych se na nejake desky apod navic pokud mas nerovnosti
dej na zem pozink omitniky, udelej rovinu, omitniky ukotvy beton. poterem nebo je rovnou vloz do tenke vrstvy a po zavadnuti
pokracuj, budes mit super rovinu a pokud nejsi velka lama neni se ceho bat 1pytel(40kg) = 2m2 pri 10mm cena cca 100,-
Asi budu mit blbou otazku, kolik je potreba pytlu pro 7m2 a vysku 20mm? myslel jsem ze to je objemove 140 litru, ale rekli mi, ze je na to potreba 18 pytlu po 40kg. Je to mozny?
já bych řek, že dle objemové hmotnosti betonu 2000kg/1m3 by mělo stačit 7 pytlů po 40kg.
7x0,02= 0,14 x 2000 = 280/40=7 počítáno jako suchý beton tedy směs bez záměsové vody
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.