Nejste přihlášen/a.
zdravím, jak mám uvařit omáčku ke špagetám (špagetku), mám první udělat špagety a až pak špagetku nebo jak?..popř jak se špagetka vaří když ji otevřu..děkuju za odp.
Jaksi tvému dotazu nerozumímPokud sis koupila konzervu tzn.směs na špagety,tak je tam uveden návod,ne?Dle mého názoru stačí ji otevřít a ohřát,špagety uvařit snad předtím,abys je mohla konzumovat společně se směsí
Omáčku ke špagetám. Je to jednoduché. Cibulku, česnek osmažit jen krátce, nastrouhaný salám, / cokoliv, Cigánku, Debrecínku, vše co je v lednici./, krátce podusíme, salám pustí vůni. Přidáme rajčata na plátky, osolíme, opepříme, přidáme hrášek z plechovky,můžeme přidat trochu kečupu, dle chuti cukr. Necháme trochu dusit, aby se šťáva zahustila. Špageta uvaříme, polijeme omáčkou a nahoru dáme sýr. V mikrovlnce ho můžeme rozpustit. Pak je to mňamka.
doplněno 24.10.11 17:04:Já tomu říkám, co lednice dala a dá se to dělat kdykoliv. Cibulku, porek, salám, rajčata, hrášek,sýr je většinou doma.
kečup bych nahradil rajč. protlakem.
jinak v některých krajích se této směsi říká zbruf a na netu je hodně receptů na tenhle kulinářskej výtvor
Tak špagetku připravujeme tak že na tuku usmahneme cibulku a trošku česneku a do toho pak vyklopíme špagetku a jen prohřejeme. Ale viděl jsem jednoho experta, který ohříval špagetku tak, že nahoře udělal do konzervy malý otvor a celou plechovku, kterou předem omyl, postavil mezi vařící se špagety. Pak špagety zcedil, plechovku dootevřel, smíchal a dlabanec byl hotov
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.