Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sádrokarton na strop - cena

Od: jakubd* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, jen bych se chtěl zeptat, jestli nemáte tušení, kolik si firma může říct (nějakou rozumnou cenu) za přidělání sádroše na strop včetně materiálu, dopravy, práce, osvětlení. Hlavně mi jde teda o ten materiál. Děkuji

JD

doplněno 24.10.11 09:45:

mám nabídku na 800Kč/m2 s prací i s materiálem, nemám ponětí, jestli je to dost (?)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

w1dowmaker*
hodnocení

0x

S izolací tak kolem 700 Kč/m2 a už i to je dost a taky záleží jestli je to třeba sádrokarton do koupelny nebo protipožární...

jakubd*
hodnocení

Tohle je bez izolace a jen sádroš do kuchyně a obýváku. A jak se prosím pohybujou v tomhle ceny?

w1dowmaker*

Tak bez izolace, klasický SDK podhled tl. desky 12,5mm vyjde zhruba s prací kolem 550 Kč/m2 zase ale musíte tuhle cenu brát s rezervou, v každém kraji bude určitě jiná a u větší firmy bude cenna nižší než třeba u soukromníka, cena je ale bez nátěru barvou ale to je tak 30-40 Kč navíc za m2...

aaaab

a kolik tak jen za přišroubování na rošt? Tedy, vynosit do podkroví, přišroubovat. Tmelení a broušení si můžu zase šudlat sám, ale desku sám nedám, leda je řezat na 100x125, to by možná šlo.

w1dowmaker*

Kolem 60 Kč/m2

doplněno 24.10.11 11:22:

Teda jenom montáž, nevim kolik si budou účtovat za vynošení, záleží podle pater, ale nijak závratá částka to nebude

george55*
hodnocení

0x

to je celkem dost. Dělám koupelnu a měl jsem nabídku za 600 Kč/ m2 a to jsem volal na první tel. číslo co jsem našel. bez dokladu to bylo ještě levnější. Nevím odkud jsi. já sev.čechy.

jakubd*
hodnocení

Mno já jsem z Prahy a tady si ty parchanti naúčtujou snad každý prd.:-/ A sám to asi neudělám... teda né, že bych byl nějakej antitalent, ale na sádroš na stropě si sám netroufám - bez zkušeností.

w1dowmaker*

Ono zrovna dělání podhledů nění nic těžkého, Knauf dokonce prodává knížku jak na montáž SDK a je dělaná opravdu pro začátečníky, ale na montování SDK to chce určitě ještě jednoho člověka

aaaab

tak, těžké to není, jen ten sádroš je těžký

hodnocení

0x

Jakube, cena za metr komplet SDK (od šroubků až po tmel...) je asi 150Kč.

jakubd*
hodnocení

Nemám na to ani žádný nářadí, co třeba vodováha, na to není třeba? Ten pokoj je asi 6x3m2, nemusí to něco držet u středu?

aaaaaaa*
vodováha, vrtačka, nůžky na plech, nůž, lať, špachtle, brusná mřížka, hlava.

aaaaaa, ještě ruce, šikovné ruce...

aaaaaaaaaa

tak to je samozřejmost. Ale na SDK, zvláště jen strop ani tak moc šikovnosti třeba, to spíš silného jednoho až dva i trochu hloupé k ruce. A vrtačka nebo aku se hodí mít dvě.

Držet to musí i ve čtvrtek. Záleží co tam máš, co chceš, obvykle se kontrukce věší na dráty, ale může být i samonosná.

standam*

A ja vul to daval sam a vecer masaz zad :)

Jak pise Milan material cca 150,-/m2 bez izolace, kolega ma nabidku na 600,-/m2 vcetne izolace 26cm

Osobne bych pod 300,-/m2 prace nesel, tak se ani tem cenam nedivim

aaaaaaaaaaaaaaaaa
24.10.11 20:59

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]