Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit lep po lepici pasce?

Od: spynfo® odpovědí: 10 změna:

zkousel jasem, co bylo po ruce, abych odstranil z plastoveho povrchu zbytky lepidla po pasce.

-treni servitkou -posypal zasypem -alpu.

Nic jinyho nebylo po ruce. Zasyp zmensil lepivost, ale zustal pas prasku, tkaze jenom docasne reseni.

Benzin doma nemam. Poradite? Diky moc.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Nasadit kožich a vydat se koupit ten technický benzin. Jinak fakt nevim...

brumla*
hodnocení

1x

Technický benzin, ten je 100 procentní. Kápnout na hadřík a párkrát přetřít místo.

hodnocení

1x

Asi jste už všecko vyzkoušel a tedy má rada je bezpředmětná, ale příště zkuste nejdříve ze všeho vzít na lepidlo po pásce na umělé hmotě olej. Normálně jedlý. Mám to odzkoušené. Olej funguje jako rozpouštědlo.*hej*

hodnocení

pak tedy ma otazka pokracuje: jak odstranit olej :)

slonbonjohn*

To si děláš srandu nebo se ptáš vážně? Čím doma myjete nádobí? To bývá taky mastný od oleje! A jestli tvoje další otázka bude : Jak na odmaštěný plast nalepit lepící pásku?...*cert*.*smich*

hop®

Vzít kožich a jít koupit ten benzin... *smich*

jetel
hodnocení

0x

Zkusil bych použít odstraňovač lepid/... zkoušel jsem různé samolepky a šlo to dolů.

Jinak co takhle zkusit citrón?

jetel
hodnocení

0x

Na cokoliv takového zkuste použít IPA čistič. Benzín ani líh nepoužívejte, obsahují olej, který vytvoří mastný film. IPA čistič je proti tomu bez obsahu dalších věcí, skutečně jen vyčistí.

jimmyfloyd*

já používám terostat 8550

a kam se hrabe benzín nebo líh či toulen

majsterjoe*

Technicky benzin snad mastnotu rozpousti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]