Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer,mam asi problem s lednici,je to americka i s ledovacem celonerezova stari cca 6 let a z toho byla 2 roky uskladnena ve slepe nalezato,protoze jsem stavel dum. No a vcera jsem ji prevezl do noveho a usadil na misto a hned jsem nezapinal. Po 24 hodinach jsem ji zapl. Hned po zapnuti jsem nameril 15 st. A po 5 hodinach provozu jsem nameril 10 st. Nastaveny termostat mam na maximum. To se mi zda divne. Je toto normalni? Dekuji predem za rady.
Pokud lednice běží, tak asi bude termostato OK. Většinou se první zkouší doplnit chladivo.
Pokud lednice ležela dva roky, tak budete muset mít trpělivost. Nevím zda to půjde u vaší lednice, ale normální lednici by jste zprovoznil tak, že jí budete převracet ze dna na strop a vlastně jakoby kutálet. Vždy po přetočení chvilku sečkejte . Je nerovnoměrně rozložené chladivo. Na 90% se vám rozjede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.