Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice nechladi

Od: martina4* odpovědí: 4 změna:

Dobry vecer,mam asi problem s lednici,je to americka i s ledovacem celonerezova stari cca 6 let a z toho byla 2 roky uskladnena ve slepe nalezato,protoze jsem stavel dum. No a vcera jsem ji prevezl do noveho a usadil na misto a hned jsem nezapinal. Po 24 hodinach jsem ji zapl. Hned po zapnuti jsem nameril 15 st. A po 5 hodinach provozu jsem nameril 10 st. Nastaveny termostat mam na maximum. To se mi zda divne. Je toto normalni? Dekuji predem za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarmik*
hodnocení

0x

Pokud lednice běží, tak asi bude termostato OK. Většinou se první zkouší doplnit chladivo.

martina4*
hodnocení

Na kolik to tak dnes vyjde to doplneni? Nemam vubec predstavu. Dekuji

uska*

Pokud lednice ležela dva roky, tak budete muset mít trpělivost. Nevím zda to půjde u vaší lednice, ale normální lednici by jste zprovoznil tak, že jí budete převracet ze dna na strop a vlastně jakoby kutálet. Vždy po přetočení chvilku sečkejte . Je nerovnoměrně rozložené chladivo. Na 90% se vám rozjede.

martina4*
hodnocení

Dekuji za rady,ale lednice ma asi 150 kg,je to amerika i s ledovacem cela v nerezu,tak proto je mi ji lito,jinak bych ji vyhodil. Tak otaceni neni asi mozne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]