Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké vysoké matrace?

Od: ladinpraha* odpovědí: 5 změna:

Potřebuji koupit matrace, chci výšku alespoň 18 cm a jde mi o to, aby se při téhle výšce např. nějak nebortily. Nabízí se různé materiály, polyuretan, latex, studená pěna a pod. O pružinách neuvažuji a upřednostňuji nižší cenovou kategorii. Zadám si poptávku, ale nevím, jakou technologii požadovat. Díky všem za tip nebo zkušenost. Ládin.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

V nejnižší cenové kategorii vyjdou nejlépe matrace nacpané slámou. Jejich výšku lze upravit podle potřeby. ;)

hankauk*
hodnocení

0x

Ládine, jděte na to jinak... Víte, že nechcete pružiny. Víte, že matrace musí být aspoň 18cm. Matrace se určitě bortit nebude. Víte, kolik chcete utratit. Běžte do obchodu a vyzkoušejte všechny matrace, které budou mít a budou splňovat vaše požadavky. Vyžádejte si nějaký informační leták či katalo a nechte si od personálu doporučit. Pak jděte domů a vše si rozmyslete. Pak teprve nakupte.

Když vám řeknu, že je dobrá matrace XY, nemusí být dobrá pro vás. Nemusí vyhovovat vašim "tělesným" požadavkům. Někdo má rád matraci hodně měkkou, jiný zase tvrdou . Někdo nemá rád, když má paměť, někdo zase ano. Chce to zkoušet, zkoušet a zkoušet.

Jinak já mám doma klasické pružinové... už 10 let a doposud si nestěžuji.

pt®
hodnocení

0x

Ladine, jste pravděpodobně z Prahy, já Vám doporučím IKEA. My tam koupili matrace také. Můžete tam klidně chodit a válet se po matracích třeba měsíc, než si vyberete tu vyhovující. My máme bez pružin a s 5cm pěna s pamětí a ostatních 10 cm pěna nebo latex, byly kolem 3500 pro členy Ikea Family. Mají tam i s kokosovým vláknem i hodně vysoké. My máme doma původní staré a na nich ty nové, abychom byli výše. Lépe nám vstává z postele a odspodu nejde chladno. - stařenka

jabraka*

Právě jsem sháněl pro dceru matrace,Ikea je drahá jako hrom,běžné hotové matrace od6000 do 9000.-pérovky o 1000levnější.Viděl jsem tam ve slevě docela pěkné za 1450.-ale to už v létě.

Protože jsem včera obtelefonoval i jiné dodavatele postelí konstatoval jsem,že ceny se příliš neliší.Nakonec jsem koupil od čalounické firmy 3 ks molitanové desky 2000 x 1000mm x 100mma potáhnu je nějakou potahovinou.Cena jedné desky mě přijde na 950 Kč.

JABRAKA

ladinpraha*
hodnocení

Můj největší problém je atypický rozměr. Kdyby toho nebylo, tak už jsem je koupil klidně v nějaké akci. Vůbec z toho nechci dělat vědu, ale když už je budu pořizovat formou poptávky, tak nechci aby to bylo měkké jako samotný molitan a chci, aby mi to trošku zvýšilo spaní. O nic jiného mi v podstatě nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]