Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátěr venkovního železného schodiště

Od: sti* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Potřeboval bych poradit, jakou barvou natřít železné schody do zahrady.Jde o nové schody ze slzičkového plechu. Rád bych použil nějakou barvu 2v1. Zatím jsem našel dvě, které vypadají solidně. Jde o barvu Alkyton- antikorozní, cena cca 250 kč/ 750 ml, nebo barva Hostagrund S 2160 cena cca 170 kč/ 600 ml. Pomůže mi někdo vybrat, nebo doporučit jinou (cenově přijatelnou) barvu? Schodiště nebude moc používané,ale nerad bych ho natíral znovu každý rok. Díky za odpověď. Sti

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Ten Alkyton by mohl dobře vyhovět,jde o nátěr s alkydovou pryskyřicí,ma velmi dobrou odolnost na venkovní prostředí,používá se i na spodky automobilů a konstrukce v průmyslových objektech.

JABRAKA

hankauk*
hodnocení

0x

A co takhle Hammerite? Já to mám zafixované z reklamy, která běžela před lety v TV. Jak se řekne kov, tak mi to automaticky naskakuje. My použili Hammerite na kovovou konstrukci na lodi, na které je natažená plachtovina a je to tiptop. :)

hammerite.akzonob/...

vaccent*
hodnocení

0x

Zinorex S 2211.

ros*
hodnocení

0x

Používám Alkyton. Ideálně ještě radši základovku Primer nebo na rez penetrátor, viz motipdupli.cz/... a pročíst technický listy a dodržet postupy ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]