Nejste přihlášen/a.
V domě z r. 1930 jsem odstranil ve 2 místnostech dřevěné prohnilé prkenné podlahy včetně trámů. Dostal jsem se na suchý písečnohlinitý jemný podklad, který jsem stáhmul latí do roviny a udusal . Stěny domu venkovní i vnitřní chci nechat podříznout a odizolovat a na izolaci stěn chci napojit izolaci podlah, udělat vanu, ale přímo na ten pískový podklad. Potom bych chtěl dát na podlahovou izolaci dřevěné trámky 80 x 80 a 50cm od sebe , které bych položil na podélné cca 3cm vysoké polšráře cementové malty kvůli srovnání do rovimy.Mezi trámky bych dal polystyrénové desky a na trámky bych přišrouboval dřevěné podlahové palubky 24mm. Nevím ale, jestli to není blbost, dělat to bez betonové podkladové vrstvy?Jinak dík za odpověď. ludis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.