Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kalkulace komínu

Od: fff odpovědí: 4 změna:

Potřebuji postavit komín, výška 6,5 metru, nadstřešní část cca. 3 m prm. 160 mm. jsem stavitel amatér. Na komín je připojen krb. Našel jsem si prodejce kominy-rybicka.cz/... . Chci aby se někdo , kdo tomu rozumí vyjádřil ke kvalitě.

Cena komínu je v základní verzi cca 11.000,-Kč. Součástí dodávky není lepidlo na tvárnice, roxor, mřížka a dilatační límec.

Děkuji za názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

1x

Zdravím.Cena je jednou z nejnižších na našem trhu za systémový komín.Levněji pořídíte jenom když budete pracně zkoumat jednotlivé výrobce komponentů a seženete díly v různých stavebninách za akční ceny. Schiedel 7 m mě vyšel na 7500,-Kč svépomocí i s revizí.

hodnocení

1x

sám jej mám ale ve 200 průměru,tvárnice bez problému a šamot letovice,postaveno svépomocí a bez problému funguje,cena je opravdu nejnižší co jsem taky hledal,ještě mě to pán dovez až do domu

e250td*
hodnocení

0x

Krby a krbové vložky ,nerez! Dlouhodobá zkušenost vlastní i známých .

fff
hodnocení

Jo nerez je uritě nerez, ale já musím koukat taky na finance. Chci rozumnou kvalitu za rozumný peníz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]