Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat háky na zvedání poklopu od jímky?

Od: bublinka1563* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den všem,

nemohu nikde sehnat háky na zvedání poklopu od jímky. Je to takový ten klasický kruhový poklop vylitý betonem se 2 drátěnými oky. Představuji si nějaké háky, které se zaklesnou do těch ok a tím poklop zvednu, má asi 60 kg.

Neporadíte někdo, kde je sehnat? Běžně v želeřáství jsem nenašla, Bauhaus, OBI taky ne.

Na internetu jsem našla tyto nejiskrivenaradi.cz/... , ale 2 kusy stojí neuvěřitelných 8 tisíc! To samozřejmě nedám, nechápuk, proč taková cena.

Děkuji moc za Vaše rady!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Naohýbat z 10 - 12 roxoru (betonářská tyčovina) - zvládne každý kutil - opravdu každý. A pokud není poblíž kutil, udělá každý řemeslník pracující se železem...

;)

Ten ´z netu´ je ze speciální slitiny...

hodnocení

0x

Jestli tyhle dva ohnutý dráty stojí osm tisíc, *zed**zed* dej sem adresu a já ti je zejtra udělám a pošlu za dva tisíce. Sice nebudou až tak hezký, ale ušetříš šest tisíc. *smich**smich*

Ale ted vážně. Tohle ti ohne za pár korun každej zámečník a má to hned.

jenyk - Vy jste pěknej vydřiduch. Taková věc se pro ženskou dělá za hezký úsměv *frajer*

K tomu odkazu: uvedené háky jsou nabízeny v "nejiskřivém provedení", což znamená pro poklopy plynových zařízení. Je to speciální materiál, proto asi ta cena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]