Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi je to banální otázka, ale kde se dá sehnat 10 Kg PB láhev. Dá se běžně koupit všude, kde ji mění za prázdnou? A nejsou kamna Pohoda nebo Foster(viz. Albert) na topení v dílně nebezpečné?
doplněno 18.10.11 10:54:No a ještě mám dotaz, jak takové topení vychází. Porovnání ceny, než se půstím do nákupu. Doma mám elektrický infrazářič 800W, ale moc tepla to nedá. Jaké jsou náklady na PB / el. energie a tepelná pohoda. Děkuji
bombu seženete i tam kde je prodávají, ale bude drahá. lepší je kouknout na inzeráty, tam se jich lidé zbavují za pár kaček, já osobně jsem jí dal zadarmo. jinak Pohody jsou bezpečné, měl jsem je v karavanu. pozor na dodržení vzdálenosti od hořlavých materiálů,na přívod kyslíku a dobře napojenou bombu. jestli jsem dobře pochopil jednoho místního radila, tak by to měl připojit plynař, ale to by se člověk nedoplati, kdyby na to bral dvakrát týdně v provozu plynaře. pokud si pamatuji dobře, tak vydrželi hořet 96hodin na min.výkon. bomda stojí cca.350 kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.