Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
s jakou zdobičkou cukrářských pokrmů, dortů, perníků pracujete raději a proč? S plátěnou zdobičkou anebo modernější se zdobičkou pístovou(zdobící pistole s plastu)?
Díky za radu
Na zdobení dortů, řezů, rolád raději používám plátěný pytlík. Pístovou zdobičku naplněnou marmeládou používám při lepení lineckého pečiva, je to rychlejší, než pečivo potírat nožem. Na zdobení krémem nebo šlehačkou jí skoro nepoužívám. Místo látkového pytlíku se dá použít i umělohmotný, je běžně v prodeji.
Na zdobení dortů a řezů používám klasický plátěný pytlík. Zkoušela jsem zdobit i pytlíkem umělohmotným, ale ten plátěný se mi lépe drží v ruce, neklouže. Ozdoby se mi lépe dělají. Perníky zdobím pomocí mikrotenového sáčku s ustřiženým růžkem. Pístovou pistoli z plastu používám pouze na zdobení chuťovek pomazánkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.