Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdobička cukrářských pokrmů

Od: guziana odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

s jakou zdobičkou cukrářských pokrmů, dortů, perníků pracujete raději a proč? S plátěnou zdobičkou anebo modernější se zdobičkou pístovou(zdobící pistole s plastu)?

Díky za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já sice s žádnou, ale kolem sebe vidím všude používat mikrotenový sáček s ustřiženým růžkem.

hahanaj*
hodnocení

0x

nejlepší byly sáčky od mléka

hodnocení

0x

Na zdobení dortů, řezů, rolád raději používám plátěný pytlík. Pístovou zdobičku naplněnou marmeládou používám při lepení lineckého pečiva, je to rychlejší, než pečivo potírat nožem. Na zdobení krémem nebo šlehačkou jí skoro nepoužívám. Místo látkového pytlíku se dá použít i umělohmotný, je běžně v prodeji.

erik*
hodnocení

0x

zdobící píst z plastu

ron*
hodnocení

0x

Na zdobení dortů a řezů používám klasický plátěný pytlík. Zkoušela jsem zdobit i pytlíkem umělohmotným, ale ten plátěný se mi lépe drží v ruce, neklouže. Ozdoby se mi lépe dělají. Perníky zdobím pomocí mikrotenového sáčku s ustřiženým růžkem. Pístovou pistoli z plastu používám pouze na zdobení chuťovek pomazánkou.

zabu
hodnocení

0x

Profík cukrář Vám řekne, že jedině pytlík. S pístovou nikdy neuděláte jemnou přesnou práci. Ale chce to zručnost. A tak amatér používá většinou s čím se naučí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]