Nejste přihlášen/a.
Přátelé, kamarádi, poraďte fintu čím vyčistit, nebo zrenovovat zašlé mosazné kličky na oknech? Po repasi a novém nátěru oken mě zbývá doladit jedna věc a sice znovu vyleštit půlolivy a rozvory. Mám takovou kovovou vlnu, tou to sice jde, ale na jedno křídlo to je práce na celý odpoledne a to mám jedenáct oken. Tak mě napadlo do něčeho to namočit a pak jen lehce doleštit. Existuje něco takovýho? Nebo to je pouze moje toužebný přání?
Existuje řada věcí,ale nejdostupnější se jeví lešticí pasta(zelená)nanesená na lešticí kotouč(třeba do vrtačky).Jde ho i vyrobit složením několika hadříků na sebe,uprostřed sešroubovat asi tak 8 mm šroubem s podložkami.Ten šroub se upne do vrtačky a odstředivou silou hadříky šlehají do leštěného předmětu.Namazané pastou.
JABRAKA
doplněno 17.10.11 19:56:Sadu naleštění lze i zakoupit:
JB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.