Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STIHL MS 211 nebo Husqvarna 240

Od: tutuman odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěl bych pořídit otcovi na chatu pilu na řezání dřeva kolem těch 10 cc3 ročně, uvažuji buď o Husqarně 240 nebo Stihl ms 211, můžete mi říci, která z nich je lepší?

Předem děkuji za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

2x

Dobrý den.Můžu porovnat.Měl jsem v rukou obě a u mne vyhrála STIHL.Pokud můžu poradit běžte do MS 230.Je lepší mít rezervu ve výkonu a upnutí lišty na dva šrouby je jistější.Ovšem cena je vyšší.

tutuman
hodnocení

Bohužel, mám na výběr pouze tyto dvě (slušná cena), takže volim mezí těmito, vy osobně byste tedy bral raději ms 211?

ahasver4*
hodnocení

0x

Nemůžu porovnat ale Husqvarna mě nikdy nezklamala.Ale i Stihlky jsou dobrý.Neuděláte chybu ať tak nebo tak...

vladaj
hodnocení

0x

Po dlouholetých zkušenostech (mohu srovnávat obě značky, ne přímo typy) doporučuji značku Stihl.

tutuman
hodnocení

Jsem vám všem velice vděčný za odpovědi, v pilách se naprosto nevyznám, četl jsem nějakou americkou recenzi ( popularmechanics.com/... kde husq. 240 a STIHL MS 210 (již ji nemůžu najít, tak jsem měl za to, že 211 bude novější verze) a tam tyto dvě pily získaly 5/5 bodů.

Dva lidé mi tu napsali, že STIHL je lepší značka, a pokud se podíváte na specifikace těchto dvou pil, parametrama je lepší která?

ahasver4*

Já na tohle moc nedám.Vladaj pravděpodobně má velké zkušenosti asi je profík,tak bych se držel jeho rady.I když mám Husqarnu...:)

jabraka*
hodnocení

0x

Někde v reklamách jsem zahlídnul pilu Stihl dokonce za 4100.-

JABRAKA

sisa33*
hodnocení

0x

Soused má Stihl a nedá na ni dopustit. Než ji kupoval radil se s lesníkama co má koupit a radili mu Husqarnu, ale neposlechnul a udělal si po svým dnes je rád. Stihl je vítěz testu motorových pil.

des*

Homelite.Je nejlepší.

vladaj

Dobrý vtip...Já osobně bych s ní dělat nechtěl.Podívej se prosím na testy profi pil nebo se zeptej na zkušenosti u profesionálů.Ono záleží, jak často a co budeš řezat,pokud je to jen na hobby, tak věřím, že spousta lidí je spokojena i s méně známými značkami.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

pred peti lety sem se rozhodoval jako vy jestli husgvarnu nebo stil a koupil sem nakonec oleo mac a jsem s ni spokojen zadna zavada i dneska kdyz koukam na oko na testy pil husgvarna ,oleo mac a stil jsou jsi nejvetsi konkurenti osobne je fakt ze sem koukal kde je servis ale i na zaruku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]