Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych pořídit otcovi na chatu pilu na řezání dřeva kolem těch 10 cc3 ročně, uvažuji buď o Husqarně 240 nebo Stihl ms 211, můžete mi říci, která z nich je lepší?
Předem děkuji za odpovědi
Dobrý den.Můžu porovnat.Měl jsem v rukou obě a u mne vyhrála STIHL.Pokud můžu poradit běžte do MS 230.Je lepší mít rezervu ve výkonu a upnutí lišty na dva šrouby je jistější.Ovšem cena je vyšší.
Po dlouholetých zkušenostech (mohu srovnávat obě značky, ne přímo typy) doporučuji značku Stihl.
Jsem vám všem velice vděčný za odpovědi, v pilách se naprosto nevyznám, četl jsem nějakou americkou recenzi ( popularmechanics.com/... kde husq. 240 a STIHL MS 210 (již ji nemůžu najít, tak jsem měl za to, že 211 bude novější verze) a tam tyto dvě pily získaly 5/5 bodů.
Dva lidé mi tu napsali, že STIHL je lepší značka, a pokud se podíváte na specifikace těchto dvou pil, parametrama je lepší která?
Soused má Stihl a nedá na ni dopustit. Než ji kupoval radil se s lesníkama co má koupit a radili mu Husqarnu, ale neposlechnul a udělal si po svým dnes je rád. Stihl je vítěz testu motorových pil.
pred peti lety sem se rozhodoval jako vy jestli husgvarnu nebo stil a koupil sem nakonec oleo mac a jsem s ni spokojen zadna zavada i dneska kdyz koukam na oko na testy pil husgvarna ,oleo mac a stil jsou jsi nejvetsi konkurenti osobne je fakt ze sem koukal kde je servis ale i na zaruku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.