Nejste přihlášen/a.
uvažuji nad koupí této značky krbovek.
Konkrétně typ Astroline 2/Scandic.
Máte s tímto výrobcem někdo zkušenosti?
Děkuji za odpovědi.
Tyhle kamna neznám, ale podle popisu a fotek vypadají dobře. Jediné dvě nevýhody bych viděl 1. cenu, 2. vejdou se jen 33cm polínka. Určitě s nima nic nezkazíte (Dovre je kvalitní značke), ale ještě bych hledal alternativy v podobném stylu, hlavně možnost přikládat alespoň 40cm (potom např. "metrovky" nemusíte řezat přesně ale stačí jen od oka). Ovšem záleží kde ty kamna budou...
budu topit vlastním dřevem - rozhodně netuším, jaký je v něm rozdíl od kupovaného, ale jako majitel lesa jsem dřevo i prodával a věřím, že kupujícímu hořelo dost podobně jako bude hořet mě
Původně jsem chtěl Saey Signum 25...bohužel se na ně ale čeká 4 měsíce, letos je něvyrábějí a uvedená cena 29tis kč není pravdivá, protože mi v Saey sdělili, že cena příští rok bude 45tis kč.
Takže jsem vybral designově tyhle Dovre, jsou sice na menší polínka, ale výkonově jsou na tom podobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.