Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ATMOS C 18S- přetopení

Od: karel3d odpovědí: 1 změna:

Dobrý den

Koupil jsem si kotel ATMOS C 18S, mám ho cc 14dnů a už se mi ho povedlo přetopit.(zapomněl jsem zavřit kouř do kominu).

Samořejmě že otevřel pojistný ventil a začla téct voda z kotle. A zapoměl jsem zmáčknout bezpečnostní termostat Nevratný.

Tak druhý den jsem doplnil vodu do topení, a začal jsem rozdělávat ohen.

Když jsem se snažil pustit odtahový ventilátor,tak se nic nedělo, prošel jsem manual a nic pořádného jsem nenašel .

V manualu pse píše že mám zmáčknout bezpečnostní termostat v případě ,přetopení ,poruše regulačního termostatu .

Na výkresu jsou vyznačeny dva Bezpečnostní termostaty ,jeden nespíš senzor , a druhý na přístrojové desce.

Jenže na panelu je bezpečnostní termostatové tlačítko ale nevrtaný, a na internetu ,jsem našel i vratný bezpečnostní ventil.

Mohl by někdo poradit co mám udělat? Budu muset kupovat nový bezpečnostní ventil?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý večer. Nejlépe Vám určitě poradí ten kdo Vám kotel prodával, nebo instaloval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]