Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Koupil jsem si kotel ATMOS C 18S, mám ho cc 14dnů a už se mi ho povedlo přetopit.(zapomněl jsem zavřit kouř do kominu).
Samořejmě že otevřel pojistný ventil a začla téct voda z kotle. A zapoměl jsem zmáčknout bezpečnostní termostat Nevratný.
Tak druhý den jsem doplnil vodu do topení, a začal jsem rozdělávat ohen.
Když jsem se snažil pustit odtahový ventilátor,tak se nic nedělo, prošel jsem manual a nic pořádného jsem nenašel .
V manualu pse píše že mám zmáčknout bezpečnostní termostat v případě ,přetopení ,poruše regulačního termostatu .
Na výkresu jsou vyznačeny dva Bezpečnostní termostaty ,jeden nespíš senzor , a druhý na přístrojové desce.
Jenže na panelu je bezpečnostní termostatové tlačítko ale nevrtaný, a na internetu ,jsem našel i vratný bezpečnostní ventil.
Mohl by někdo poradit co mám udělat? Budu muset kupovat nový bezpečnostní ventil?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.