Nejste přihlášen/a.
Přišla mi složenka SIPO a neni tam nikde lektřina, bylo mi to divný, tak jsem kouknul na starší a tam vždycky byla. Mam Čez, nevíte čim by to mohlo být? Abych ze sebe neudělal hlupáka, když se jich na to budu ptát Aby mě pak neodstřihli že neplatim
u sipa se při zřízení zadává limit, horní hranice splátky, a pokud vám třeba čez zvýší zálohy a přes tento limit sipa se dostanete, tak už se další platba neuskuteční...a to odstřižení skutečně hrozí...tedy neváhat, zvýšil limit na sipu a tento měsíc zaplatit čezu přes složenku.T.
Je fakt, že od tohoto měsíce se platí o tu pětikačku víc, takže pokud měl tazatel nastavený limit na SIPO přesně na korunu a nezvýšil si jej, tak by to mohlo být tímhle. Já jsem teda žila v tom, že když nejsou peníze, tak že se nezaplatí celé SIPO a ne jen část, ale osobní zkušenost nemám, takže pokud je to tím, co píše tozinek, tak by to mohlo být tou pětikorunou.
Máte-li zřízeno inkaso z účtu, tak v levém rohu rozpisu SIPO je poznámka neplaťte. Jestliže by platba přesáhla povolený limit, tak přijde rozpis bez poznámky neplaťte a platba se může provést na přepážce pošty za poplatek 15 Kč.
Má-li tazatel nějaké pochybnosti, měl by se přímo informovat u ČEZu.
V žádném případě by nebyla vynechána nějaká položka. Jak píší někteří, např. úhrada za elektřinu byla provedena z přeplatku apod.
Ahojky,podle mého názoru nemáte na sipo platbu za elektriku z toho důvodu,že jste měli za minulé období přeplatek a ten přeplatek Vám byl započítán do dalších plateb. A až tento přeplatek vyčerpáte zas budete mít na sipu elektřinu. Též jsem byl překvapen
i lujs múže mít pravdu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.