Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamenivo - podsyp pod zákl. desku

Od: palenka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

které kamenivo je vhodné jako podsyp pod základovou desku. Zde ( euroviajakubcovice.cz/... mají:

1) kamenivi prané,

2) kamenivo vyráběné suchou cestou,

3) neprané kamenivo,

4) kamenivo z těžby.

Děkuji za radu :)

doplněno 10.10.11 21:00:

Pánové, děkuji za odpovědi. Vysvětlí mi někdo co znamenají ty zkratky u značení frakce? A vůbec, co znamenají i ty čísla (např. 16/32)?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Na podsyp stačí nejlevnější kamenivo, těžené.

palenka*
hodnocení

Děkuji za reakci. Ale pokud se tedy podívám ve výše uvedeném ceníku na "kamenivo z těžby" jsou tam úplně jiné frakce - LK-B, 0300 G3, LK. Co znamenají tyto zkratky? Já mám v PD 16/32.

pecenkav*
hodnocení

0x

kamenzbraslav.cz/... tady si vyber, je to vsechno drceny Zbraslavsky modrak, asi nejlepsi kamen do betonu, pod zaklad, pod zamkovky a vubec. Ten 13/32 by asi byl rozumny, ale mozna by se mohlo zacit vrstvou 32/63 tak tech 20 cm a pak ho utahnout tim mensim, ale to je muj odhad, asi se tady objevi projektanti a ti ti reknou vic.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

zlezi na vas kolik ho tam chcere dat davame 63/125 a horejsek se dava 16/22 aby se neplatilo zbytecne je to nejlevnejsi a vyhovujici

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]