Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení bez soklových lišt a penetrace?

Od: bohuslav* odpovědí: 2 změna:

Firma mi provádí zateplení... při zakládání tam zedníci nedali soklové lišty a polystyren lepili přímo, že pokud to sjede tak to seřežou, taky že to na jedné straně je o 3 cm níž. Zdivo taky předtím nepenetrovali, s tím, že je to novostavba. Stavba je vystavěná loni na podzim z porobetonu a jedná se o jednopodlažní budovu tj.výška cca 2,5m. Zateplení je 8cm tloušťky. ... za zateplní chtějí 700 bez DPH... Je to v pořádku? Bude to držet? Nejsou to náhodou podvodníci? Pokud jo, nebudu to platit. Na netu jsem zjistil preciznější způsoby zateplení. díky za odpovědi

Bohuslav

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr111*
hodnocení

0x

1.Uplně v pořádku to není ale taky se to tak dělá..

2.Držet to bude snad..

3.Zda to nejsou podvodnící nevíme nikdo je nezná a neřekl jste o koho jde...

4.Udivuje mi! že tyto informace scháníte až ted! ne netu když už práce začala a je rozdělaná.Logické mi přijde si to vše nejprve zjistit a pak začít..

Jinač přeju at vše dopadne ke spokojenosti

bohuslav*
hodnocení

ad 4... Ale to se divíte špatně, pravě tak by to mělo být v tržním hospodářství s dohledem veřejné moci tedy státu, kde je zaručena kvalita služeb a spotřebitel není povinnen ani nemusí hlídat tuto kvalitu. Firma má řemeslnou živnost a poskytování služeb je garantováno odpovědným zástupcem. Tak by to mělo fungovat. Když kupujete auto, taky nezjišťujete odkud pochází každý šroubek, u rohlíku prd víte, že je z mouky z Ukrajiny. Spotřebitel by neměl zkoumat kvalitu a cenu, ta by měla být dána systémem. Tak se nedivte prosím, a řekněte platit či neplatit, jestli mě naserou klidně jim to strhám. Tuším správně, že v Německu by se to nestalo?

ad. 1 Petr či Pavel? takže to není ok?

ad 2 Snad... to jsem už věděl... něco relevantnějšího by nebylo

ad 3 To neřešte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]