Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stále neopravili propadlou cestu - jak na ně

Od: jezinkalenka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

může mi někdo prosím poradit jak na na obecní odbor?Před třemi týdny silný déšť vymlel před brankou kanál tak moc,že se propadla i cesta a propadlé místo má obvod zhruba jako tělo mého 2 letého syna. NA odboru jsem byla už 2x,jednou volala. Stále slibují nápravu,ale nic se neděje. Už nevím,čím jim mám pohrozit. Poraďte. děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

6x

písemně a nechat si potvrdit podání, jde o to jestli je cesta obecní nebo je to silnice, popište jim stav uveďte data návštěvy kdy jste je osobně upozornila a ujistěte je, že pokud nebudou konat budete konat vy - obratte se na PČR a podejte trestní oznámení na majitele komunikace který neodstranil závadu která ohrižuje bezpečný provoz na uvedené komunikaci, OÚ musí konat ve prospěch občanů i když není majitelem komunikace on...a musí Vám písemně sdělit jak konal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]