Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se nazývá omítka?

Od: mana* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak se to jmenuje a jak se s tím dobře pracuje . Jedná se mi o omítku, která se dává na dům na sokly. Je na omak hrubší a má v sobě barevné krupičky. Nevím jak to popsat.

Něco takového také prodávaly ve spreji, že se stím stříkali v bytě stěny nebo i kuchyňské linky, skříňky atd.

Moc děkuji za odpovědi. M

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Variopaint :)

mana*
hodnocení

Děkuji za rychlou odpověď.

Prosím a tento Variopaint se natahuje jako štuk na venkovní zeď? Potřebuji to na chatu máme sokly a aby to nějak pěkně vypadalo. Napřed jsme si mysleli to obložit, ale zase nám to nedoporučili, že by to mohlo v mrazech popraskat i když jsou mrazuvzdorný. Je to vše italská výroba.Co jsem si našla na netu je to buď tapeta nebo nástřik koupelen atd.

Nemůžu to na netu najít. Nic jdu hledat dál.

mana*
hodnocení

Už jsem to našla. Zadala jsem si dekorativní omítka a vyběhlo mi několik názvů.

viera
08.10.11 04:11
hodnocení

0x

marmolit

hanzalatka123
hodnocení

0x

Ahojky, jmenuje se to marmolit.Jedná se o dekorativní omítku. Kamínky ve třech hrubostech spojené nějakým pojivem, tuším, že pryskyřičným. Nesmí se míchat vrtačkou, jen zednickou lžící. Teď jsme objednávali probarvenou omítku a marmolit u firmy Dub Invest ze Zelenče. Mají nej ceny, pa, Helča a kucí

Jak se nazývá omítka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]