Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam umístit druhou vrstvu vaty?

Od: petr0123456 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám vazníkovou konstrukci haly,kterou plánuji zateplit vatou tl.200mm tzv.mezi vazníky a následně 50-ti mm vaty tzv.do kříže(přes sebe).Po té klasicky SDK strop(parotěsná folie,konstrukce,sdk12,5mm protipožární).Prosím Vás o radu,kampak mám umístit již zmiňovanou vatu tl.50mm,jestli položit na 200mm vatu (zvrchu) nebo je lepší umístit pod 200mm vatu(zakrýt ze spodní části (od SDK)celou konstrukci vazníkové vazby? Vatu hodlám použít zn.Isover domo př.Knauf classic 039.Děkuji za reakce předem .Petr

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Petře, pokud jsem pochopil správně Váš dotaz, tak je úplně jedno, zdali bude 50+200mm, nebo 200+50mm.

ICQ 55180641

hodnocení

0x

zakryjte zespodu celou konstrukci vazniku,i kdyz u te drevene by nemel byt problem ani naopak,dulezite je aby byly spoje prekryte,a pokud budete druhou vrstvu davat shora,tak ke konci s vam to bude spatne delat.dal bych mezi vazniky,pak parozabranu,konstrukci a mezi 5cm izolace.dejte radeji domo,knauf klasic je silene svinstvo,uvolnuji se z neho tak mikroskopicke castecky,ze budete muset pracovat v dobre ochranne masce,i kdyz knauf tvdi opak.mame to vyzkousene.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]