Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak využít šlapací šicí stroj-litinový podst

Od: ola® odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

prosím poraďte, nebo dejte sem fotečku, jak jste využili starý šlapací šicí stroj. Mám starou šlapací LADU s krásným litinovým podstavcem.

Myslela jsem, třeba jako kávový stolek k houpačce na zahradě, ale nevím co dát jako horní desku, nechci nic umělého..., nebo ho využít i na truhlíky s květinama, bylinkama. Poraďte*modla*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

3x

obrázky z netu:

Jak využít šlapací šicí stroj-litinový podst
pt®
06.10.11 15:07

další:

Jak využít šlapací šicí stroj-litinový podst #2
pt®

další foto:

Jak využít šlapací šicí stroj-litinový podst #3
pt®

a ještě jeden, jsou každý v jiné barvě:

Jak využít šlapací šicí stroj-litinový podst #4

hodnocení

1x

Ano, tyto litinové stojany jsou velice pěkné. Pokud máte možnost kamene, je to nádherná kombinace, pokud ne, použijte třeba sklo, výborně vypadá i drátěné, jen je třeba ošetřit jeho hrany.

lidus*
hodnocení

0x

Vlastním starou Minervu a nikdy bych ji nepoužila na nic k čemu není určená, na chalupě dělá parádu a když je nutné šít tak bez problémů šije. Sběratel nabízel 3000kč.

1jara*
hodnocení

0x

Osobně se mi podstavec od šicího jako dekorace nelíbí.

hodnocení

0x

Asi jsem barbar, ale používám ho jako ponk při práci na dvoře. Fotku sem radši dávat nebudu*smich*.

doplněno 07.10.11 08:22:

A nebo jo...

Jak využít šlapací šicí stroj-litinový podst #5
1jara*

Ten ponk je rozhodně lepší, nejsem arxitekt ale dekorace z těchto strojů, mi s prominutím připadá jako kýč..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]