Nejste přihlášen/a.
Zdravím, upadl nám klobouček z přepínače u vanové baterie Metalia. Nedaří se mi ho nasadit zpátky, tak nevím zda je např. o stržený závit anebo dělám něco špatně. Když si přepínač dám do otevřené povytažené polohy, tak se mi klobouček při nasazení volně protáčí a nechce se uchytit. Pokud by bylo potřeba klobouček vyměnit, dá se pořídit samostatně jako náhradní díl eventuálně i od jiného výrobce?
Já mám doma podobný a občas se stane, že vypadne. Ale bez problémů jde pak našroubovat zpátky. Občas se samovolně vyšroubuje, protože jak se za přepínač tahá, tak se vždycky trochu pootočí. Zkuste se poradit v obchodě, jestli se ev. dá zakoupit náhradní. Myslím si ale, že tam by pak šlo namontovat cokoliv, co by mělo závit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.