Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parní čističe - Vaše zkušenosti

Od: zuza* odpovědí: 11 změna:

chtěla bych si pořídit parní čistič pro domácnost za rozumnou cenu. Máte někdo zkušenost na co všechno se dá používat. a taky jaká značka je dobrá. Za rady děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste projít tyto 2 odkazy:
poradte.cz/...
poradte.cz/...

marcelka72
hodnocení

0x

Taky jsem dlouho hledala, než jsem našla. Kaercher sv 1902. Spojuje parní čištění s vysáváním. Mám vysátý a umytý dům za dvě hodinky, což jsem dříve dělala dva dny na etapy. Cena je cca. 15.000Kč, což je narozdíl od LUX, ZEPTERU atd. úplná hračka. Mašinka je opravdu super. Kdo si chce ušetřit práci a čas, tak je na správné adrese. Můžu jen doporučit.

mil®

Lze tento stroj používat s úspěchem jako klasický vysavač? *nevi*

Ano, pokud se jedná o Kärcher SV 1902 - pisatelka se zřejmě spletla v názvu...

al*

Nespletla, takhle se běžně píše "přehlasované a", když člověk neví, jak nad ním udělat ležatou dvojtečku.

ivca*

Taky uvažuji o koupi. Jen nevím, jestli je v základní verzi i na koberce, okna, zrcadla apod. nebo se musí něco přikupovat?

strasilka*

Hezký den , již deší dobu sháním parní čistič a nemohu se rozhodnout.Viděla jsem předváděčku firmy LUX . Moc prosím o radu a zkušenost i s jinou značkou. . Díky Jarka

jambus*
hodnocení

0x

Já vím jen jedno :a to ze skušeností od kamaráda.Po každém použití je třebe přístroj pořádně vysušit! Jinak dřív nebo pozděj se oběí plíseň

jabraka*
hodnocení

0x

S výrobky fy Kärcher mám velmi dobré zkušenosti.Používáme profi čistící stroje na koberce a čalounění.Ten parní čistič má výborné vlastnosti,viděl jsem ho ale jen na předváděčce.Skutečně to neberte jako reklamu.

JABRAKA

dipling*
hodnocení

0x

Informace o parnich cisticich a parnich vysavacich ziskate na strankach www.parnicistic.e/... a www.parnivysavac./...

Dipling

liduskaa
hodnocení

0x

POZOR!skutečně unikatni parni čistič Evolution,ktery je mercedesem mezi parnimi stroji a s excelentním designem je miláček žen tzv Evolution od firmy aquel,jsem s ním max spokojena..teplota pary přes 160 C 5 bar nonstop provoz bez usazovani kamene a 5 ti letou zarukou..doporučuji..mohu vam přenechat kontakt na obchod zastupce..celá čr 608541666 nebo na www.aquel.eu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]