Nejste přihlášen/a.
dobry den mam problemy s okny v celem baraku.dala jsem udelat nove okna pred 2-ma roky a mam problem ze se v noci zamlhuji a mam mzi okny plisen co mam delat diky naschledanou
Jaké jste si nechala udělat okna a kde se mlží? Kde je prostor mezi okny? Jsou snad ještě špaletová? A mlží se i v tomto období?
dobry den okna se mlzi do dubna do srpna,je to stary (cihlovy) pred 25 lety jsme dali klasicka bytovkova okna do kterych byly dane zaluzie tato se nezamzivala pred 2 lety jsem si na zakazku dala udelat okna drevena ktera mela hodne tesneni kdyz jsem upozornila ze okna se zamzivaji bylo my receno ze mam tesneni vytrhat a okna se srovnaji toto jsem udelala ,ale okna se zamzivaji stale.rekla bych ze parapet okna ma o 4 stupne mensi nez v mistnosti nevim jestli skla nejsou ritka.
Milá pusinko, na správnou odpověď je málo informací.
Okna musí mít těsnění, jinak jimi táhne. Sdělte, prosím, kde se sklo mlží (potí), okolo rámečku, jen dole, na boku, jakou máte vnitřní teplotu a hlavně vlhkost. Zdali je pod okny topení a jestli teplý vzduch může ovívat sklo. Na dálku se domnívám, že v noci máte nižší teplotu a proto se vlkost srazí na oknech.
Většinou se jedná o velkou vlhkost, nízkou teplotu a špatné větrání.
Mam stejny problem...okna se nam v novem byte mlzi. Mame drevene okna. Mlzi se i kdyz pod nima je topeni, i kdyz neni. V kuchyni uz se uvnitr zacina delat plisen. Mlzi se ve spodni casti. Ted v zime se mlzi vice, nez v zari, kdy jsme se pristehovali. Snazim se hodne vetrat, ale nepomaha to. Nevim co s tim. Hledam rady. Mlzi se i na valkonovych dverich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.