Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupelna vytápí sklep- po rekonstrukci

Od: 222hel* odpovědí: 1 změna:

Mám veliký problém. *stop* Jak napsat reklamaci?*nevi*

Je to 20 dní, co jsem v panelovém bytě v Praze nechal vyměnit vanu + umyvadlo + vanovou baterii + nový přívod vody a odpad pro pračku z PVC. Mimo odpadní roury ve stoupačkách, se dávalo vše nové. Vše se měnilo 12.9.2011. Dnes k nám přišla sousedka, má sklep pod naším bytem a prosakuje jí voda. V koupelně ani ve stoupačkách žádná voda nebyla. Skutečně ve sklepě na stropě je mapa od vody,přesně tam, kde je naše koupelna.V koupelně jsem rozdělal na vaně z boku malé okénko a skutečně v rohu pod vanou, kde je odtok od pračky, je mokro a je to cítit. V koupelně nic cítit není, protože bok vany,/deska/ je utěsněn silikonem. Mám jen fakturu + Interní výdejka pro stavební středisko.

Jak reklamovat?Poradíte někdo?*cteni*

Byt je náš, máme ho pojištěn i sklep, to není problém.

doplněno 03.10.11 22:25:

Děkuji všem Hel.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

3x

Napřed bych to zkusil po dobrém-zavolal jim, že voda vytápí sousedku ve sklepě, aby se na to přišli podívat, jak to řešit. Faktura k uplatnění reklamace stačí, dokazuje, že za dílo převzali peníze.Pokud je to slušná firma, sama se bude snažit dát to do pořádku a ocení Váš slušný přístup.Nebudou-li reagovat, poslat doporučený dopis jako reklamaci a současně jim zavolat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]