Nejste přihlášen/a.
Chci měnit okna. Mám vyhlédnuté dvě firmy(Aldo okna-Trocal nebo RI-Okna-Salamander). Jaký je rozdíl v Trcal a Salamander. Co by jste doporučili. Děkuji.
velký les se již pokácel na spotřebu papíru co se popsalo okolo oken...
rám je jen o vzhledu, důležité je zasklení.
na trhu je dvojsklo a trojsko, (občas i čtyřsklo) většina investorů sdělí, já nechci pasivní dům, mě stačí dvojsklo ... a přijdou chlednější období pak položí dotazy, mám nová okna a potí se... a začarovaný kruh..
Pokud volíte nová okna, dejte trojskla za cen dvojskel.
ahoj, určitě doporučuji plastová okna trocal od firmy DECRO - decrobzenec.com/...
maximální spokojenost...
Já nakonec pořídil okna u firmy Ekookna.cz. Dali mi trojsklo v ceně dvojskla, mám kování Maco (myslím rakouské nebo německé) a práce byla za poloviční cenu než u konkurenčních firem. Vybíral jsem celkem z 18 nabídek. Práci odvedli dobře, jsem moc spokojen. Web mají www.ekookna.cz Honza Polomský.
s uvedenými firmami nemám zkušenosti, ale sama jsem se rozhodovala mezi 20ti firmami. U mě to vyhrála firma PRAMOS, 7 komor, 7 let záruka. Výrobní hala na profily u nás. Jsou to naše česká okna. Koukněte - za to nic nedáte.
Pozn. U žádné firmy nepřistupujte na první nacenění. Každá firma má v záloze slevy. Vždy jsem se najivně zeptala - ta cena je konečná? A ejhle, nebyla ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.