Nejste přihlášen/a.
Nemůže někdo poradit kde by bylo možné nejvýhodněji pořídit panelákovou sprchovou byterii do starých bytových jader (nejlépe kohoutkovou) s vývodem nad umyvadlo a s otočným raménkem do vany? Popřípadě i obdobnou baterii dřezovou - tedy kohoutkovou s otočným raménkem do dřezu. U obou rozteč 100 mm. Nejlépe z nějakého výprodeje. Předem díky za radu. Milan.
Ahoj Milane, nevím jestli je to tada kterou očekáváš, ale asi bych v tomto případě nehledal výprodej ani bazar, nakoupené zboží by se Ti mohlo prodražit na opravách. A celkem kvalitní baterie za velmi rozumne ceny (asi od 300,-) seženeš v každém "velkém obchodu" (myslím tím ty naše asi 4 velkokrámy, jejichž letáky bývají v každé schránce, nechci dělat reklamu...), a za tu cenu máš dvouletou záruku, a myslím že za tu cenu si případně po dvou letech klidně tu baterii koupíš znova. Ahoj Hop.
Balado,to si snad děláš srandu?Poslední dobou,jsem vyměnil nejméně 5 takových baterií za nové,pákové kulové.Ty vyměněné jsem s velkou radostí vyhodil,i když by ještě fungovaly.Ale kdo by si takový šmejd montoval do koupelny?vždyť jen to vyměňování gumiček a kapání všude kolem!A jak kolegové píší,ty nové jsou už za babku,i se sprchou a posuvným držákem-madlem v Lídlu za 900.-
JABRAKA
Jabrako, dík za radu, ale asi jsme finančně na velice rozdílné úrovni. A nejspíš i věkem. A to jsem opravdu nevěděl, že pákové baterie nemají těsnění. To je můj zeť asi cvok, protože u pákových baterií už několikrát těsnění (kvůli kapání) vyměňoval. Ale dík za snahu a hezký den. Milan
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.