Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anhydrit na trámový strop

Od: hanz7 odpovědí: 4 změna:

Mám křivou podlahu v bytě - v domě z roku 1926. Stropy jsou dřevěné trámové..dělat rošty, pokládat OSB a honit rovinu se mi nechce a tak uvažuji o anhydritové podlaze na 2cm EPS 100 Z. Můj dotaz : je nutné dělat kapsy do obvodových zdí nebo ne? Kari síť ano, nebo ne? Trámy pod prkny vypadají slušně..suché. PS: jaká je vlastně váha hotového 1m2 anhydritu o tl.4cm? Díky moc za rady či názory. Hanz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xorex*
hodnocení

2x

1.) Kapsy - NE
2.) Kari nebo jiné výztuže - NE
3.) Anhydritová litá podlaha ve 40 mm = cca 88 Kg/m2
1m3 = cca 2 200 Kg - může se lišit podle receptury (a nebo podle poctivosti :o)
info z webu www.anhydrit-podlahy.cz

hanz7
hodnocení

Díky moc :) H.

jabraka*
hodnocení

0x

Na trámový strop bych si nedělal násilí a pro konstrukci stropu bych použil suchý systém.Mezi trámy minerální vatu jako akustické tlumení a sádrovláknité desky jako nášlapovou vrstvu.

JABRAKA

hanz7
hodnocení

Nechce se mi vytrhávat prkna a vynášet škváru..chci na prkna dát EPS 150Z a na něj litou podlahu. Beton je těžký ( nechci riskovat zatížení ) proto mě napadl anhydrit...proto se ptám na ty kaspy, kari síť atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]