Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava zámkové dlažby

Od: ivo007 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,mám vjezd do garáže ze zámkové dlažby,délka 8 m,šíře 2,6m ,výškový rozdíl cca 80 cm a časem se mi propadla v místech kde autio jezdí,tzv.koleje,.ERozhodl jsem se že to opravéím,mám ji rozebranou a jsem na vrstvě kamínku a ted se ptám co dálk,jestli jen dosypat,srovnat,udusat,položit z5 a uvibrovat deskou,nebo když už ji mám rozebranou,něco vložit,kari sítě,nebo já nevím co,nebo ji položit do suchého betonu a pak uvibrovat.Když už to mám rozebráno a at to nemusím dělat znova do třetice.Děkuji I.M-.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

e250td*
hodnocení

2x

Řešili jsme podobný problém,dosypali kamennou drť.urovnali uložili,převybrovali a je to O.K. asi tři roky .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]