Nejste přihlášen/a.
koupil jsem v papírové bedýnce houbu hlívu ústřičnou 1.5kg.Nechal jsem ji na chodbě,protože se všechno nesnědlo.Za pár dní se na ní udělal takový tenký bílý povlak.Jakoby plíseň.Takové slabé chmýří tenké.Je to zdravý škodlivé nebo to nevadí?
Des, ačkoli nerada, budu Ti tentokrát odporovat. neříkám, že by po ní zemřeli, ale ta houba, už určitě není tak docela v pořádku. Koupili ji v obchodě, nevědí, jak dlouho ležela v nějakém chladícím boxu, přinesli ji domů, nespotřebovali hned, a objevila se na ni plíseň. Prostě raději nejíst. Toť můj názor, ale mohu se mýlit!
Suzy,nevadí,máš názor,je to v pořádku,dotyčný stejně musí usoudit sám jak se věci mají,jen si zkrátka nemyslím že je to plíseň.OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.