Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádci,mám dotaz soused opravuje-renovuje kolnu,hlavní čast štít je ze strany našeho pozemku,je jeho poviností,stěnu a štít po nahození maltou a vyštukování,udělat i nátěr?Nebo nátěr si musíme udělat sami?Díky za Vaše odpovědi
Jestliže je štít souseda, tak je jen na něm, jestli udělá nátěr on sám. No a jestli řekne, že nechce, aby na štítě nátěr byl, tak ho vy ani nesmíte udělat. Není to přece váš majetek. Takže v rámci dobrých sousedských vztahů se musíte se sousedem domluvit. A je také možné, že soused vám řekne, ať si nátěr uděláte, ale ať si ho i zaplatíte.
doplněno 28.09.11 13:53:Já od Strejce neopisovala :D. Byl jen rychlejší s odpovědí
Mirku,zeď je jeho,měl by logicky celou stavbu dokončit,včetně fasády.Pokud to nechá v hrubém stavu,těžko ho bez úřadů přiměješ vše dokončit.Sám nejsi oprávněn bez jeho svolení na zeď sahat.
JABRAKA
doplněno 28.09.11 13:56:a já také neopisoval?!
JB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.