Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou podlahu na WC?

Od: ribanna® odpovědí: 7 změna:

Na WC musí položit nová podlaha-původní stará dlažba je odstraněná-a váhám:pvc nebo dlažba?Co mi poradíte?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Z hlediska úklidu bych dal dlažbu,je prakticky navěky.

jabraka*
hodnocení

2x

Dlažbu,ale provedení s hydroizolací a velmi kvalitní spárovačku a kolem stěn silikon.

JABRAKA

cinematic*
hodnocení

1x

Taky hlasuju pro dlažbu!

hodnocení

1x

osobně jsem pro dlažbu, ale bez nějaké hydroizolace. Proč by tam měla být, není to bazén, ale suchá místnost. (bude tam mísa?)

cesmina*
hodnocení

0x

Jedině dlažbu.

hodnocení

0x

Normálně bych asi taky hlasovala pro dlažbu. Ale minulý týden jsem na kolenou, zubním kartáčkem drbala spáry. Na umývání podlahy mám úplně čistý hadr, protože mám v předsíni bílé lino a v kuchyni světle šedé, hadr si hlídám. + nějaký prostředek, asi Savo universal. Ale přesto spáry mezi téměř bílými kachlíky, jsou zašedlé, nehezké.*jasne* Jsou zajímavá a překrásná lina. Říkám lino, protože nevím, jak se ta krytina správně jmenuje. Když se správně ploží a nalepí rohové lišty, nemá to chybu.

ten, komu se nechce v noci hledat bačkory, případně i ten, komu to déle na WC trvá, by takovou teplejší podlahovou krytinu přivítal...

já chodím bosý a mám na dlažbě tlusté teplé lino s plastickým a věrným vzorkem dlažby...

takže babka, jsme dva...

jo, a zapomněl jsem na malé děti, ty se také vrací ze záchodu promrzlé...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]