Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maximální vyhřátost plynové trouby

Od: adeeelka* odpovědí: 4 změna:

Chtěla jsem se zeptat, jestli je nějaká maximální hodnota vyhřátosti trouby? Máme doma klasickou plynovou troubu a když je někde v receptu napsáno: Pečeme na 200 stupňů Celsia, nevím, ja mám troubu nastavit. Kdybych věděla, kolik stupňů je maximum, tak by se to dalo odvodit.. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

U plynové trouby je poněkud problémem se regulací teploty, rozmezí řízení je zhruba 150 _ 260 °C.

doplněno 27.09.11 19:51:

pardon, překlep - "problém s" :)

hankauk*
hodnocení

0x

Viz tabulka níže. Já většinou peču na 4. Když jsem nedávno dělala povidla, tak jsem to nastavovala až na 8. A je to znát!

Maximální vyhřátost plynové trouby
des*

Existuje teploměr do trouby elektroraj.cz/...

Maximální vyhřátost plynové trouby #2

sargo*
hodnocení

0x

Ono by to dost možná nepomohlo, to chce prostě vypozorovat, u plynu obzvláště. Máme doma horkovzdušnou, myslela jsem, že tam to bude jasné, ale taky mi to receptům neodpovídalo. Tak jsem si k tomu jedno odpoledne stoupla a pekla buchtu tak dlouho dokola, až byla perfektní. Takže od té doby vím, že musím přidávat k většině receptů dvacet stupňů a udávaná doba nikdy nestačí...Nebo to vyřešit jako jedna moje kamarádka, co na pokusy neměla trpělivost a dělá od té doby samé nepečené *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma plynová trouba stupně

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]