Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat, jestli je nějaká maximální hodnota vyhřátosti trouby? Máme doma klasickou plynovou troubu a když je někde v receptu napsáno: Pečeme na 200 stupňů Celsia, nevím, ja mám troubu nastavit. Kdybych věděla, kolik stupňů je maximum, tak by se to dalo odvodit.. Díky
Ono by to dost možná nepomohlo, to chce prostě vypozorovat, u plynu obzvláště. Máme doma horkovzdušnou, myslela jsem, že tam to bude jasné, ale taky mi to receptům neodpovídalo. Tak jsem si k tomu jedno odpoledne stoupla a pekla buchtu tak dlouho dokola, až byla perfektní. Takže od té doby vím, že musím přidávat k většině receptů dvacet stupňů a udávaná doba nikdy nestačí...Nebo to vyřešit jako jedna moje kamarádka, co na pokusy neměla trpělivost a dělá od té doby samé nepečené
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.