Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Top moravia - výhružky

Od: lenule* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, včera večer mě kontaktovala nějaká telefonistka, že jsem byla vylosovaná a mám se dostavit na prezentaci firmy TOP MORÁVIA. Dnes jsem paní zavolala a omluvila se, že mi onemocnělo dítě a proto se nemohu dostavit. Dost mě ale vyděsilo, jakým tónem se ta paní se mnou začala bavit, no bavit, ona mi začala sprostě vyhrožovat, že jsem se telefonicky zavázala a že nemohu ted nepřijít a že v případě, že nepříjdu, tak mi zašlou na mou adresu fakturu a budu si muset večeři zaplatit. Chtěla bych se zeptat, zda někdo máte podobnou zkušenost a zda mají na tohle právo. Děkuji Lenule

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pošlete tu paní i celou firmu do pr**** a hoďte to celé za hlavu.

Zase nějaká agentka s teplou vodou..

ladinpraha*
hodnocení

1x

Takové posílám do pryč rovnou. Řeknu, že jestli mi chtějí nějakou výhru poslat, tak že existuje pošta a sbohem. Ještě jsem žádnou nedostal. Zajímavé je, kolika soutěží se člověk zúčastňuje aniž by se do nějaké přihlásil.

kejki
hodnocení

0x

Nemají právo, jsou to podfukáři.

eva900*
hodnocení

0x

Jasně, Top Moravia je jedním z pořadatelů oněch slavných předváděcích akcí. Od nich ruce pryč.

cesmina*
hodnocení

0x

Tak tahle firma začala posílat naší devadesátileté babičce nějaké nabídky.Všichni jsme koukali kde vzala adresu.Posílá je i když jsme jim to vrátili s tím ,že už babička nežije.

ladinpraha*

Vždycky okamžitě posílám e-mail s důraznou žádostí, aby přestali obtěžovat, aby sdělili zdroj mých kontaktních údajů a sdělení, že posílám upozornění na ÚOOÚ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]