Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera večer mě kontaktovala nějaká telefonistka, že jsem byla vylosovaná a mám se dostavit na prezentaci firmy TOP MORÁVIA. Dnes jsem paní zavolala a omluvila se, že mi onemocnělo dítě a proto se nemohu dostavit. Dost mě ale vyděsilo, jakým tónem se ta paní se mnou začala bavit, no bavit, ona mi začala sprostě vyhrožovat, že jsem se telefonicky zavázala a že nemohu ted nepřijít a že v případě, že nepříjdu, tak mi zašlou na mou adresu fakturu a budu si muset večeři zaplatit. Chtěla bych se zeptat, zda někdo máte podobnou zkušenost a zda mají na tohle právo. Děkuji Lenule
Tak tahle firma začala posílat naší devadesátileté babičce nějaké nabídky.Všichni jsme koukali kde vzala adresu.Posílá je i když jsme jim to vrátili s tím ,že už babička nežije.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.