Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych zjistit jestli je vhodné, nebo naopak naprosto špatné abych střechu zatepli mým způsobem. A to že na stávajcí plech bych položil kašírované polystyrenové desky,řádně je přichytil (kdyžtak jak?) a na to nalepil ještě vrstvu ipy.Jedná se o 30m čtverečních se skolen max 10 stupňů.Je možné to takhle udělat?Bude to mít smysl?Předem všem děkuji za odpověď.
Jakube, nevím složení střechy pod plechem, ale domnívám se, že jdete špatným směrem.
Sdělte co je pod plechem, nějaké laťování, odvětrávaná mezera, půda, folie... nebo co tam je. Klidně můžete udělat fotky, pak se najde řešení.
doplněno 28.09.11 10:28:Jakube, zapoměňte na zateplení tím, že položíte na plech izolant.
Musíte ho dát dolů pod to bednění. Ale správně namontovat, jinak si klidně zaděláte na problémy.
ICQ 5518064 skype:milancukrar
doplněno 28.09.11 11:22:Jakube, to musíte dodat více informací, ale zde je to na několk stránek textu.
Víte proč jsem tam dal ICQ?
Zdravim, protože je to stará střecha tak to složení nevím přesně, ale z vyprávění jsem zjistil, že by tam mělo být prkenné bednění a na něm položený snad jen nějaký karton na kterém je plech.V současné době je udělané zateplení zevnitř na stropě asi pětkou polystyrenem, ale to je pravděpodobně málo.
A mohl by jste mi prosím říct jaké by mělo tedy být správné složení jednotlivých vrstev a jak správně položit tu izolaci?Moc děkuji.
V sobotu zjistim přesně co je pod tim plechem a pak to spolu můžem probrat na tom ICQ.Zatim moc díky.
Dobrý den, takže jsem kousek toho falcu rozmotal a asi dvoucentimetrivým otvorem nakouk pod ten plech.Sice sem to fotil, ale protože svítilo slunce, tak neni nic vidět.Pod plechem je akorát sololitová deska a pod n í je prkené bednění.To bednění je zevnitř omítnuté a na tu omítku je zevniř provedeno(v nedávné době) polystyrenové zateplení(asi 5cm polystyren).Rozhodli jme se že ten plech sundáme a na to bednění dáme ten kašírovaný polystyren a přes to přijde vrstva ipy.Co si o tom myslíte?Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.