Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váleček na strukturovanou malbu

Od: h4ever® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,
chtěl bych vymalovat zeď pomocí strukturované malby . Moje představa by byla použít na některé stěny Primalex plastik. Podle odkazu zde

burbic.cz/...
Je použitý vlněný váleček a molitanový váleček. A tak se chci zeptat, kde člověk může najít ten správný váleček. Nedaří se mi najít takové stránky (katalog s válečky), kde bych viděl právě tu strukturu a taky výrobce a název výrobku. Zrovna na tom odkazu výše to není napsáno. Patřím k lidem, kteří si raději všechno předem zjistí na internetu, než jdou do obchodu.

Na těchto stránkách jsem našel strukturální válečky:

www.ipcplast.cz/i/...

www.spokar.cz/ind/...

Ale nevím zda něčím z toho dosáhnu požadované struktury.

Ještě bych chtěl zkusit vytvořit obzvlášť hrubou strukturu, ale obrázek zrovna nikde nemůžu najít :( . Moje představa by byla nanést zarovnávací hmotu Devoskyt na stěnu, zarovnat do vrstvy 4-5 mm a pak to projet hrubým (možná vlněným) válečkem. Tak aby se váleček částečně obtisk i aby se hmota místy jakoby odlepovala od stěny. Myslíte, že by to tak šlo a s jakým válečkem?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Já bych ti poradil tapetu.Jednak vinyl tapetu se strukturním vzorem,jednak by mohlo být použito tapety papírové s dřevěnou drtí - Twintura raufazer.Tapeta se po nalepení a uschnutí natírá běžnou interierovou barvou a pro příště se už zachovává běžný způsob nátěrů.Práce je mnohem jednodušší a levnější než nanášení směsi.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma devoskyt

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]