Nejste přihlášen/a.
Před rokem jsme rekonstruovali byt vč. kuchyně - tehdy už nezbyly peníze na drátěný program a tak jsme zvolili police obyčejné. Dnes bych ale uvítala několik polic výsuvných. Dveře máme klasické pravé i levé a chtěla bych výsuvnou polici právě do nich. Je to vůbec možné? Na několika webovkách jsem viděla fotografie, nikde se ale nemůžu dopídit k nějaké nabídce. Pomůžete? Díky moc
typy - sortiment třeba na shop.mivokor.cz/...
nabídky třeba na shop.mivokor.cz/... nebo shop.mivokor.cz/... příp. shop.mivokor.cz/...
nebo na ostravsku uvax.cz/... http://www.uvax.cz/
jestli mohu poradit , tak si zajděte do kuchyňského studia , kde je vyrábí na míru. Tam jim dáte informace o rozměrech , jestli máte dveře naložené , nebo vložené ,atd. pokud je to solidní firma určitě najde řešení. Mrkněte na NET , v okolí vašeho bydliště. Můžete poslat i poptávku a oni Vám pošlou cenovou kalkulaci na meil . A nebo šikovného truhláře. Záleží na tech. parametrech. Jinak já je mám a je to supr, přehledné a ulízím prskticky pouze dno. Veškerý binčus spadne na dno skříňky. Hlavně kvalitní drát. program!
Možný je skoro úplně všechno. Jen jestli ti dobře rozumím, chceš dvířka a za ně výsuvný drátěný police? Nebylo by lepší a hlavně pohodlnější udělat do dolních skříněk klasický šuplata? Celovýsuvy s tlumeným dojezdem fungují naprosto dokonale a nemusíš napřed otevřít skřínku a pak teprve vytáhnout šuple.
Do rohových skříněk je drátený program dobrej a není asi nic lepšího, ale do normálních bych si to rozmyslel.
doplněno 25.09.11 20:40:Jinak drátěný program používám tento idealtrade.cz/...
dá se tam vybrat snad vše.
Prosím tě jedná se o horní skříňky - vnější rozměr 45cm, příjde mi, že se do 90stupňů otevírají bezproblémů. Pořebuju to do 2 skříněk, kde mám v současné době obyčejné 1 a 2 police (takže jestli tomu dobře rozumím, potřebuju 2 a 3 výsuv). Celovýsuvy s tlumeným dojezdem mám na klasických šuplících v dolních skříňkách, ale ty horní jsem tehdy moc neřešila ... škoda , no
Tedy dělal jsem kuchyní nepočítaně a viděl jich ještě víc, ale v žádný nebyl výsuv v horních skříňkách, ovšem proti gustu...
Na počtu původních polic to nezáleží, ty vyhodíš a dáš si tam co se ti líbí a co potřebuješ.
No jo když já musím mít pořád něco extra - je to něco jako potravinová skříň, ale je rozdělená na 3 části ( 3 dvířka) a já bych teď prostě některé chtěla výsuvné, ale ne všechny ... je to se mbnou jomplikované, ale děkuju všem za dobře míněné rady
Není to komplikovaný, znám komplikovanější případy,
Tohle by jistě šlo udělat, nějak v tom nevidím extra problém...
Prosím tě jedná se o horní skříňky - vnější rozměr 45cm, příjde mi, že se do 90stupňů otevírají bezproblémů. Pořebuju to do 2 skříněk, kde mám v současné době obyčejnou 1 a 2 police (takže jestli tomu dobře rozumím, potřebuju 2 a 3 výsuv). Celovýsuvy s tlumeným dojezdem mám na klasických šuplících v dolních skříňkách, ale ty horní jsem tehdy moc neřešila ... škoda , no
Možné to je, ale jako všechny dodělávky podobného typu to nepůjde moc snadno. Hlavní problém vidím v tom, že ty drátěné police bývají určitých rozměrů, výrobců je ve skutečnosti maličko a je otázka, jestli máte skříňky šířek, kam to půjde. (V případě že ne, dělá se pak taková kulišárna, že se udělá výsuv na dřevěnou polici a také se na ní přidělá taková ohrádka, aby z ní věci nelítaly ven.) Pak také otázka, jestl máte dveře, které se pořádně otvírají. Každopádně podobné věci jsem snad (kromě nabídky Ikea) samostatně neviděla, objednávají se přes kuchyňská studia.
Drátěné výsuvy se dají pořídit do všech šířek klasických korpusů od šířky 20 cm nahoru . Ten koš je pak vždy o pár cm užší a tak se vždy ptejte na šířku skříňky .Například konkrétně do skříňky šíře 30 cm má koš šířku 23 cm Pojezdový mechanismus se montuje na dno skříňky a dveře se uchytí přímo na ten drátěný "koš" . Dá se to zvládnout třeba jen s metrem a šroubovákem :o) Drátěné výsuvy bývají dvou a třípodlažní a tak je třeba vědět,na co ten výsuv budete používat ,protože v tom třípodlažním je pak méně místa pro věci "na výšku " . Vyrábějí se buď jako nerez nebo jsou lakované na bílo . Dvoupodlažní výsuv do 40 cm skříňky jsem viděl minulý týden za cca 500 Kč,třípodlažní za 650 Kč ,ale jsou i mnohem dražší .
Pokud by se Vám ale líbily pouze výsuvné police / je pak lepší přehled i o tom,co je vzadu / možná by šlo pouze malinko přiříznout polici a našroubovat ji z boku na výsuvné pojezdové lišty které koupíte skoro v každém železářství / pár asi za 80 Kč? / nebo výsuvné koše z Ikey ,ale tam je to snad jen v jednom nebo dvou rozměrech . Ale při té variantě s výsuvnou policí je důležité ,na kolik Vám jde otevřít dvířka ,aby nevadily panty .
Takže : hodně štěstí :o)
Mirku děkuju moc za odpověď, chci dát pořád přednost klasicky otevíraným dvířkům ( obě skříňky jsou horní, tak by to i jinak vypadalo asi divně
Můžu se ještě zeptat, kde jste viděl ty dvoj a třípodlažní výsuvy minulý týden? Co je to za firma? Já mám skříňky 45cm ( vniřní ¨rozměr 41,5cm).
díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.