Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat,když mamku odvezli na psychiatrii?

Od: graphica4ever odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mou mamku před chvilkou taťka vezl na psychiatrii s nervama..*plac*Už teď je mi po ní velmi smutno a pořád brečím, nechci nikoho jiného vidět než ji!? Co mám dělat? A nechají si ji tam dlouho? Moc prosím, poraďte, nechci jít zítra ani do školy..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

3x

To je mi moc líto. Ale jestli k tomu byl důvod, tak buď ráda, že je v rukách odborníků. Víš, lidi si někdy s problémy nevědí rady. Nebo neumí zvládnout situaci, kterou by jiný zvládl levou zadní. Určitě tam tatínek maminku vzal kvůli tomu, aby jí pomohli a maminka s tím souhlasila. Jak si ji tam nechají dlouho, to ti asi řekne tatínek, až se vrátí. Třeba si ji tam nenechají vůbec a bude se léčit ambulantně. Věci, které se zdají ze začátku velmi těžké, nakonec až tak nejsou a dají se zvládnout. Nesmutni. Spíš mamince můžeš zvednout náladu tím, že jí nakreslíš obrázek, napíšeš dopis nebo vyrobíš něco hezkého... třeba nové korále.:)

honzek*

Presne, naprostou souhlasim. Jsou tam odbornici, kteri dokazi mamce pomoci ze vsech nejlepe. Bud rada, ze ji tam tatka vzal. Mamce pomuzou a bude ji urcite jenom lip ;) A to si prece prejes taky, aby ji bylo lip ne? ;)

sargo*
hodnocení

2x

Au au :( Jestli už se ti nevrátila domů, tak tam asi pár dní zůstane, než jí zaberou prášky. Můžeš jí hodně pomoct tím, že zvládnete fungovat i bez ní, aby nemusela být pod tlakem obav, co se doma děje. Nevím, jestli si můžete volat nebo posílat sms, třeba jí napiš dopis - ne lehkovážně vesele, ale pozitivně - nepsat "stýská se mi", ale "těším se na tebe", však víš, v tomhle stylu :) A samozřejmě chodit normálně do školy a tak, i když to není lehké. Ale ona teď potřebuje mít na starost jenom sebe, tak dělejte všechno proto, aby tu možnost dostala. Držím palce, není to lehké *malá*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]