Nejste přihlášen/a.
Mám doma přes sto starých časopisů (stáří okolo 6ti let +-). Je mi líto je vyhazovat , tak bych z nich ráda třeba něco vyrobila.. Vůbec mě však nenapadá co..Nebo i jiné využití
Poradíte?
U nás je takový zvyk, že lepší časopisy nosíme do knihovny. Já si tam půjčuji jiné a třeba Zdraví, Floru, Blesk zdraví tam nosím a ostatní si je půjčují. Jednou za čas je paní knihovnice přebere a věnuje je do školy dětem, když sbírají sběr. Jinak jsem viděla ze starých časopisů plést košíšky. Dělat z jednotlivých listů ruličky přes špejli a pak plést, jako z pedigu. Myslím, že to bylo v Receptáři. Určitě by se na netu návod našel. Já mám takto schované Praktické ženy. Kdysi jsem ji odbírala a hodně podle ní pletla, háčkovala, hlavně na děti. Třeba jejich čas ještě přijde.
Také jsem pro využití starších časopisů pro jiné občany a to buď pro seniory, někam do čekáren u lékaře, nebo je po domluvě darovat do mateřské školky, či školy pro různé ruční práce a vystřihování nebo tvoření koláží. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.