Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymalování ložnice- jakou barvičku poradite?

Od: jessi* odpovědí: 13 změna:

Budou mi malovat ložnici a já nevím jakou barvičku.Mám tam ted světle modrou ale ta mistnost vypadá dost chladně, studeně.Mám tmavě zelenou postel a modrý koberec.poradíte jakou barvičku aby ta ložnice vypadala utulně, teple.dekuji moc

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přikláním se k žluté. S modrou je moc hezká, občas dát povlečení do modra, občas do žluta, nebo zkombinované. ať se Vám tam hezky spí.

jessi*
hodnocení

mě se taky hodně žlutá líbí.Mám i dost žlutých povlečení ,modrých, oranžových...

hodnocení

1x

Já miluji kombinaci modré s béžovou nebo hnědou. Jedna z těch barev musí být tmavší, pak je to efektnější. Béžová a hnědá, to jsou uklidnňující, neškodné barvy. Nevytáčejí, nenervují. A zelená k tomu taky jde, aniž by to vypadalo jako veselé dětské hřiště. *hi*

pebuje*
hodnocení

0x

Já bych si dala zelenou, ale nějaký její teplý odstín /lehce do žlutozelena/, ovšem záleží i na tom jaký odstín modré má ten korebec.

jaroslaw

ano, ložnice má být zelená, v domě máme obě ložnice zelené a spí se tam báječně :)

jessi*
hodnocení

já mám ale už chodbu vedle ložnice zelenou zářicí.tak aby to nevypadalo blbe.

jessi*
hodnocení

koberec je světle modrý.

hodnocení

0x

Uff,k modré se hodí nejlépe žlutá,ať už jakýkoliv odstín,a k zelené zase hnědá,ovšem ve vašem případě bych dala světlou,jakoby okr tak zkuste experimentovat a hodit to na půl,nebojte se třeba i barevných pruhů na bílém podkladu,vypadá to velmi krááásně:)

simasonka*
hodnocení

0x

Dobry den, zrovna jsme taky delali loznicci.Co bych Vam poradila je spis sjednotit ty barvy.Postel asi nevimenite,tak bych vymenila koberec za hnedy a k tomu bezove steny - odstin koberce musite brat podle postele,aby jste to nemela moc tmave -ja bych tam dala cokoladovy odstin - svetlejsi.My mame lino tmave hnede se vzorem dreva a steny bezove a postel dubovou.A je to moc pekny a utulny.

sargo*
hodnocení

0x

Shodou okolností mám v ložnici kombinaci zelené a modré (a světlounké břízy) - poměrně tmavé barvy, jakkoli to zní podivně, výsledek je výtečný. K tomu jedna zeď sytě zemitě oranžová a ostatní a strop velmi jemně okrové. Měnit nebudu. :)

pt®
hodnocení

0x

"jessi", v ložnici by neměla být žádná křiklavá a výrazná barva, aby Vás nerušila. Máte modrý koberec, tak stěny také do modra sjednotit, nebo stěny béžové, podle toho na jakou světovou stranu ložnici máte. Pokud k jihu, tak bych se nebála té modré, pokud k severu, tak bych volila tu béžovou, teplou barvu. Stěny by mohly být také šedé, ale záleží na ostatním nábytku v pokoji. Nedoporučuji, červenou, oranžovou, ani ostatní barvy, pokud budou příliš výrazně křklavé, raději zvolte jemné tóny. - stařenka

jessi*
hodnocení

nábytek mám světlej ve dřevě buk.

dzordz*
hodnocení

0x

Potmě snad je úplně jedno, co tam je za rušivé barvy? :)

Jinak ta kombinace zelená+modrá se mi nelíbí (leda by se obě blížily k sobě a k méně sytému odstínu tyrkysové, ale z vašeho popisu to tak nebude), ale s tím už toho teď moc neuděláte, leda by se vám chtělo jednu z nich vyměnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]