Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel na T.P

Od: dcspeedi* odpovědí: 4 změna:

Ahoj

potřeboval bych poradit ve výběru kotle na tuha paliva

v plánu mám nějaky dělaný kotel, někdo mi radil kotel z Polska ale mám pochybnost a výdrži takového kotle

který by mohl byt konstrukčně lepší?

topeni-korinek.cz/...

dum-a-zahrada.megainzerce/...

díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Za tu cenu se sice novej nekoupi ale kdyz se clovek zamysli jak pak resit reklamace a hlavne nove kotle jsou technologicky uplne nekde jinde i doba na jak dlouho vydrzi je to sazka do loterie jako se vsim mam znamy co maj delany i origo kupovany a nekomu vydrzi dyl nekomu kratsi dobu vsechno je o tom jak je udelany ale urcite bych dal prednost kupovanemu v obchode treba znacku Dakon.

hodnocení

0x

tak asi ani jeden,to bych šel radši do továrního výrobku,viadrus,dakon,rojek atoma atd,zaprvé záruka,kostrukčně někde jinde.S náhradními díly taky o něčem jiném.a ta učinost je taky slabota,dyt dneska by to ani snad nesměli prodávat to by jste protopil majlant na ukor tepla v baráku,jako nejlevnější a nejvhodnější variantu jsem viděl dakon plecháč,cena do 30tis dle výkonu a 10let vydrží a je to hlavně testovaný kotel.Jinak kotle z Polska nejsou spatné ale je to jjako u všeho je kvalitní výrobce a pak ti šmejdi,uvedu třeba defro,hks lazar atd to je špička mezi kotli.sám jsem zainvestoval do automatu na uhlí a zatím nelituji,cena vyšší ale pohodlí a náklady na topení cca 2kč kg paliva-15tis 12měsíční provoz

des*

Mám tento a jsem spokojen- kotle.heureka.cz/...

Kotel na T.P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]