Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , nevím si rady proto se obracím zde . Bydlím ve větším baráku kde je 9 bytů . Každý byt má svůj komín ,nechal jsem si komín udělat novej a sousedka taky , revizi oba máme . Dalších 7 bytů mají komíny ve stavu že to vypadá že brzo spadnou , koukaj z nich antikorové roury a občas jim upadne i cihla ,mam docela strach aby mi jednou nepřistála na hlavě nebo někomu jinému , jenže jim je to uplně jedno , nevim na koho se mam obrátit s pomocí aby jim bud někdo dal pokutu nebo zakázal v nich topit? Další je věc že když by půda začla hořet od jejich komínů tak jsem bez střechy . Ale na koho se obrátit? Kdo s tím něco udělá? Přijde mi že pokud střecha shoří bude trochu pozdě jim dávat 25000 ,- pokutu . Existuje někdo kdo provádí kontroly revizí komínů? Děkuji předem za odpověd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.