Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komíny na domě

Od: bukaj* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den , nevím si rady proto se obracím zde . Bydlím ve větším baráku kde je 9 bytů . Každý byt má svůj komín ,nechal jsem si komín udělat novej a sousedka taky , revizi oba máme . Dalších 7 bytů mají komíny ve stavu že to vypadá že brzo spadnou , koukaj z nich antikorové roury a občas jim upadne i cihla ,mam docela strach aby mi jednou nepřistála na hlavě nebo někomu jinému , jenže jim je to uplně jedno , nevim na koho se mam obrátit s pomocí aby jim bud někdo dal pokutu nebo zakázal v nich topit? Další je věc že když by půda začla hořet od jejich komínů tak jsem bez střechy . Ale na koho se obrátit? Kdo s tím něco udělá? Přijde mi že pokud střecha shoří bude trochu pozdě jim dávat 25000 ,- pokutu . Existuje někdo kdo provádí kontroly revizí komínů? Děkuji předem za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Obraťte se na stavební odbor na městském ůřadu. Buď to vyřídí sami, nebo to postoupí na příslušná místa.

hodnocení

0x

nejdříve oslovte vlastníka domu, pak teprve stavební odbor.

bukaj*
hodnocení

Byty jsou v osobnim vlastnictví . Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]