Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna orné půdy na pozemkovou

Od: kravsko* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Chtěl jsem se zeptat jak složité a jaká cena je změna orné půdy na pozemkovou...

Předem Vám děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1winer1
hodnocení

0x

Me by to zajímalo též.. :)

jabraka*
hodnocení

0x

Změna zemědělské půdy na stavební parcelu znamená dost velkou částku v tržní hodnotě.ZP bývá v hodnotách stokorun,stavební v tisících.

JABRAKA

kravsko*
hodnocení

a mohu někde zjistit kolik by mě to stálo?

lui*
hodnocení

0x

Pí, Havránkové z Hradce Králové nabízel stát 5kč/m. Tedy za ornou půdu. Ona chtěla cenu za stavební parcelu. Já nevím jak kde, ale to co chtěla ona v Hradci, a co nakonec dostala, tedy asi 900kč/m je asi tak cena za m stavební parcely tady v Jablonci. Stát si to umí zařídit. Vás čeká dost běhání po úřadech. A hlavně nikdo, žádnej ouřada Vám dopředu nic neřekne, nic neslíbí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]