Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se to má s kuchyňskou linkou?

Od: Zbyšek odpovědí: 12 změna:
Konečně nám namontovali novou kuchyň. Skutečně hezká, typ Doris fólie olše. Bohužel mi nejdou do hlavy 2 věci.
1) Vnitřní plocha dvířek je bílá, což jsme nečekali. Nevím, jestli je to naše nepozornost, ale nečekali jsme to.
2) Dnes jsme si všimli, že dvířka mají jiný odstín než korpus a samostatné poličky. A jestli mi bod 1 nijak zvlášť nevadí, tak toto ano.
Nemáte někdo podobné zkušenosti? Může te nám poradit, zda to je v pořádku nebo není. Díky.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maňas
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nejsem žádný odborník,ale určitě není v pořádku,že to má jiné odstíny.I bílé vnitřky dveří jsou divné.Doporučuji okamžitou reklamaci.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
To je na reklamaci*stop*. Nedávno sme si koupili taky novou kuchyň a vše je v pořádku, tyto problémy nejsou.
pavla*
Na reklamaci to být nemusí. Také jsem si původně myslela, že musí mít korpus stejnou barvu jako dvířka. Ještě před objednávkou jsem však zjistila, že v námi vybraném kuchyňském studiu nabízejí jen (!) 4 barvy korpusu a několik (mnoho) barev dvířek. Přiznávám, že jde o velmi levnou kuchyň. U značkových kuchyní by se to stát nemělo.

jai
doplnit odpověď
hodnocení

0x
No Zbyšku, tak takovouhle otázku by jste měl asi položit ve Vašem kuchyňském studiu. jeje

posledni
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Je to bežné. Je to tím, že za málo peněz je málo muziky
mil®
Kuchyň, o které jsem psal, byla z těch nejlevnějších a folii má všude.
šarlota*
zařizujeme taky novou kuchyň a truhlář nám povídal ať si dojedeme vybrat do obchodu nějakou barvu.Hned nás ale upozornil.že barva korpusu a dvířek bude trochu jiná a také se nás zeptal jestli pozadí dvířek a police chceme v té samé barvě nebo jen bílé.Takže korpus a dvířka bych na reklamaci neviděla,ale na ten bod 2 vás mohli upozornit.

doplnit odpověď
hodnocení

0x

1) když jste si kuchyni vybirali, špatně jste asi prozkoumali nabídku dezénů. Vzhledem k tomu, že jste volili cestu nejlacinější, musíte se spokojit jen s hezkým obalem. Uvnitř je opravdu jen bílá plocha, ale není to, myslím, moc velká vada, pokud se nejedná o prosklené skřínky.

2) nabídka dezénů korpusů je podstatně stručnější nežli nabídka čelních ploch - tedy dvířek.

Já tímto konstatováním nijak neshazuji vaše námitky, ale jak psal poslední, za málo peněz je holt málo muziky. Je však jisté, že máte linku omyvatelnou, navíc, až se vám okouká, je velmi variabilní z pohledu... Spokojte se s tím, co jste si pořídili, na reklamaci to opravdu není... ačkoliv, bylo-li to na objednávku s konkrétním požadavkem, a na klíč - pak by se protestovat úspěšně dalo. Ale o tom víme málo... Třeba se k tomu ještě vrátíme... Zdravím

sam*
14.05.06 22:03doplnit odpověď
hodnocení

0x
To
Same, jsi si opravdu jist, že přinášíš něco inspirativního? *bzum*
sam*
Tohle byl jen pokus, jestli jsem opravdu přihlášen. Mám s tím docela trable. Někdy mám na stránce napsáno že jsem přihlášen, ale poté co vypíšu odpověd tak při odeslání mi to nahlásí, že přihášen nejsem a odpověď nebyla uložena, a můžu začít nanovo.

sam*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tohle je otázka dvou tří měsíců a pak si oko zvykne. Radil bych ušetřit si nervy se zbytečným handrkováním v obchodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]