Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montáž kuchyňské linky IKEA

Od: dakon® odpovědí: 3 změna:

Můžete mi prosím poradit, jestli je lepší spodní skřínky usadit na lištu a potom smontovat do sebe, nebo raději použít 4 nohy ikea (plast).

Jestli je nutné linku přivrtávat ke zdi? Zda se mi zbytecné u linky do L, která má stažené skříňky k sobě šrouby, šroubovat každou spodní skříňku. Podle mě by se nemuselo šroubovat nic, pochybuji, že linku do L někdo převrhne, ale raději by jsem si tento názor ověril.

doplněno 19.09.11 14:12:

Snad poslení otázka, obklady za linku, čí případné lakobelo se děla před, nebo po smontování linky?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Veškeré úpravy stěn by měly být hotové jako první.Teprve potom se zavěšují skříňky a nakonec se postaví na místo spodní skříňky a připoji dřez.Poslední se položí na místo pracovní deska a přišroubuje ke spodním skříňkám a pak se přišroubuje lišta kolem pracovní desky.

JABRAKA

hankauk*
hodnocení

0x

Já mám spodní skříňky na nožkách a jsou kryty lištou zepředu. Uchycené ke zdi je nemám. Jsou jen přišroubované jedna ke druhé. Při zatížení je nepřevrátíte. A obklady za linku předem. Tak se to snad dělá u všech kuchyní, ne?

pecenkav*

Nedela, jsou prasata, ktery to delaji az potom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]