Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v jakých mezích se může pohybovat cena za realizaci základové desky u domu o rozměrech cca 12 x 11 metrů? Výkresy mohu poslat, pokud je potřeba.
Dostal jsem nabídku (zatím jedinou) na 450 000 Kč. Což mi připadá velice drahé
Děkuji
doplněno 19.09.11 08:58:přikládám tedy výkresy - základy + řezy
doplněno 19.09.11 09:01:Samotný dům je obdélníkového tvaru - k tomu základy pro chodník a terasu.
Obvyklá cena bývá obvykle mezi 1800 až 2500 Kč za 1 m2. Ve Vašem případě by se tedy jednalo o celkovou částku od cca 240 000 do 330 000 Kč. Viz např. tato cenová nabídka zhotovení základové desky. 450 000 je opravdu hodně nadsazená částka.
Jééé mě se sem nevložila odpověď co sem sem vkládal včera chcise ještě zeptat, nevložil by jste sem položkový rozpočet, který jste dostal/a? Myslím že by to bylo nejlepší
Dobrý den, nemám položkový rozpočet... dostal jsem pouze výslednou cenu 450 000 Kč, což mi, jak už jsem napsal, přijde HODNĚ přestřelené.
Děkuji za reakce.
my dělali podobně rozměrnou desku svépomocí, vyšla na nějakých 130 000, soused objednal od firmy a platitl nějakých 270 000
když zkusím zagooglit, vyjede mi tohle: zakladovedesky.info/... když použiji vaši výměru a vyšší cenu z cenového rozpětí realizace, jsem na 330 000, a to je firma od Prahy
ta vaše nabídka bude hodně přestřelená, když my poptávali realizace různých částí domu, byly některé nabídky i dvojnásobné proti ostatním, zkuste počkat na další nabídky nebo poptat další firmy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.