Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena základové desky

Od: palenka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

v jakých mezích se může pohybovat cena za realizaci základové desky u domu o rozměrech cca 12 x 11 metrů? Výkresy mohu poslat, pokud je potřeba.

Dostal jsem nabídku (zatím jedinou) na 450 000 Kč. Což mi připadá velice drahé :)

Děkuji

doplněno 19.09.11 08:58:

přikládám tedy výkresy - základy + řezy

doplněno 19.09.11 09:01:

Samotný dům je obdélníkového tvaru - k tomu základy pro chodník a terasu.

Cena základové desky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

emefej*
hodnocení

2x

Obvyklá cena bývá obvykle mezi 1800 až 2500 Kč za 1 m2. Ve Vašem případě by se tedy jednalo o celkovou částku od cca 240 000 do 330 000 Kč. Viz např. tato cenová nabídka zhotovení základové desky. 450 000 je opravdu hodně nadsazená částka.

w1dowmaker*
hodnocení

0x

Vložte sem výkres

palenka*
19.09.11 08:59
hodnocení

rez 1

Cena základové desky #2

palenka*
19.09.11 08:59
hodnocení

rez 2

Cena základové desky #3

w1dowmaker*
hodnocení

0x

Jééé mě se sem nevložila odpověď co sem sem vkládal včera *zed* chcise ještě zeptat, nevložil by jste sem položkový rozpočet, který jste dostal/a? Myslím že by to bylo nejlepší *palec*

palenka*
hodnocení

Dobrý den, nemám položkový rozpočet... dostal jsem pouze výslednou cenu 450 000 Kč, což mi, jak už jsem napsal, přijde HODNĚ přestřelené.

Děkuji za reakce.

w1dowmaker*

Ještě se zeptám v té ceně je POUZE základová deska?

palenka*
20.09.11 08:52
hodnocení

ano :)

katek78*

my dělali podobně rozměrnou desku svépomocí, vyšla na nějakých 130 000, soused objednal od firmy a platitl nějakých 270 000

když zkusím zagooglit, vyjede mi tohle: zakladovedesky.info/... když použiji vaši výměru a vyšší cenu z cenového rozpětí realizace, jsem na 330 000, a to je firma od Prahy

ta vaše nabídka bude hodně přestřelená, když my poptávali realizace různých částí domu, byly některé nabídky i dvojnásobné proti ostatním, zkuste počkat na další nabídky nebo poptat další firmy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]